MODNA turnejA

Četiri stajlinga Margot Robbie u jednom danu: Posebna odjevna kombinacija za svaki izlazak

05.02.2020 u 11:31

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Margot Robbie trenutno marljivo promovira film 'Birds of Prey' u kojem ponovno utjelovljuje lik antiheroine Harley Quinn. Nakon londonske promocije i u društvu filmskih kolegica, 29- godišnja Australka zaputila se u New York gdje je u jednom danu uspjela pokazati nekoliko zanimljivih stajlinga

Tijekom njujorške promocije filma 'Birds of Prey' glumica Margot Robbie posjetila je mnoštvo studija poznatih televizijskih emisija, a za svako od dogovorenih gostovanja imala je i posebnu odjevnu kombinaciju.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uoči gostovanja u emisiji 'Good Morning America', fanove okupljene ispred studija pozdravila je u drapiranoj, smeđoj haljini maxi kroja iz ovogodišnje pre-fall kolekcije s potpisom američkog brenda Proenza Schouler, a cjelokupno izdanje zaokružila je modelom visokih, crnih gležnjača.

Za navedeno, kao i mnogobrojna druga izdanja koja su uslijedila tog dana, Margot je ponovno angažirala nagrađivanu američku stilisticu Kate Young.

Svojoj slavnoj klijentici Young je uoči gostovanja u emisiji 'The View'  sugerirala nošenje moderne verzije male crne haljine koju, poput viđene smeđe haljine, potpisuje brend Proenza Schouler, a uz  modernu inačicu modnog klasika Margot je kombinirala dvobojne natikače s minijaturnom potpeticom.

Viđeno izdanje prilikom odlaska iz studija emisije 'The View', Margot je zatim zamijenila trendovskom kombinacijom u znaku kožnih hlača visokog struka i bijele majice poljskoga brenda Magda Butrym, da bi cjelokupno izdanje zaokružila bijelim salonkama i smeđim kaputom s dvorednim kopčanjem s potpisom popularniog švedskog brenda Acne Studios.

Večernji sati u Velikoj jabuci bili su rezervirani za svečanu premijeru filma na čijem je crvenom tepihu plijenila pozornost u izazovnom, dvobojnom odijelu s potpisom francuskog dizajnera Alexandrea Vauthiera.