BUDITE GLAMUROZNE

Četiri jednostavne, a trendi frizure za najluđu noć u godini

28.12.2015 u 07:58

Bionic
Reading

Bez obzira na to gdje odlučili provesti najluđu noć u godini, kod kuće, u gradu ili na zabavi - budite glamurozni! Našminkajte se, složite jednostavnu frizuru, a kreativna direktorica Frizerskog studija Opium Tea Matičević odabrala je četiri frizure slavnih ljepotica, koje zaslužuju biti kopirane najsvečanije večeri u godini! I koje će biti u trendu 2016.

Tko ne želi zablistati u najluđoj noći u godini? Čak i ako ste odlučili ostati kod kuće ili staru godinu ispratiti s bliskim prijateljima, želite izgledati najbolje. Jer, znate kako kažu, kako vam bude na Silvestrovo, takva će vam biti čitava godina. Tea Matičević, kreativna direktorica Opiuma, predlaže da u Novu godinu uplešete glamurozno, veselo, kako to rade slavne glumice i modeli. Neka reflektori budu upereni u vas!

Zaglađeni konjski rep

Kažu da je rep među frizurama ono što je mala crna haljina među odjećom, dakle, vječan. Za napraviti efektan konjski rep, bitno je kosu dobro začešljati i zagladiti sredstvom za stiliziranje i lakom te koristiti obložene gumice bez metalnih dijelova kako kosa ne bi ispucala na tome mjestu ili se slomila. Gumicu možete omotati pramenom kose kako bi frizura bila efektnija. Baš kao što je to učinila manekenka i model Rosie Huntington-Whiteley.

Romantična punđa
Ležerna, niska punđa s pramenovima kose koji nježno uokviruju lice, savršeno će pristajati uz romantičnu haljinu. Ako vam tijekom plesanja ispadne poneki uvojak, nećete ni primijetiti. A kao završni 'touch', tu je ukras za kosu. U ovom slučaju, u kosi predivne Alexe Chung je dijamantni Bvlgarijev broš, ali frizura će izvrsno izgledati i s bilo kojim sjajnim kamenčićima.

Glamurozni valovi
Kada je birao novu Bond djevojku, redatelj Sam Mendes nije mnogo dvojio. Glumica Léa Seydoux utjelovila je sve ono što je tražio – francuski chic i bezvremensku ljepotu. Lob ili dugi bob je najpopularnija frizura ove sezone, a Léa ga je na nedavnoj premijeri filma o Jamesu Bondu oplemenila daškom glamura iz 50-ih, pomalo podsjećajući na Ritu Hayworth. Ovakvi uvojci naprosto vape za šljokičastom haljinom, zar ne?

Visoka zaglađena punđa
Zaglađena kosa, skupljena u punđu navrh glave, ovako kako je nosi Miranda Kerr, definitivno je bila najkopiranija ove sezone na crvenim tepisima. Osim što napravi lagani face-lifting, ovako skupljena kosa ističe crte lica i čini ga pomalo egzotičnim. Poput moderne ratnice. Neizostavni rekvizit za uspješnost ovoga looka je sprej za zaglađivanje i sjaj kose.