VJEČNA INSPIRACIJA

Carrie Bradshaw opet drma modnom scenom

09.11.2016 u 07:18

  • +5

Sarah Jessica Parker

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker proslavila se ulogom Carrie Bradshaw u kultnoj seriji 'Seks i grad', a sada je odabrala dva stajlinga koji neodoljivo asociraju na otkačenu kolumnisticu

Nakon što je počela dizajnirati cipele Sarah Jessica Parker otkrila je i kolekciju malih crnih haljina i to po uzoru na lik Carrie Bradshaw koji je tako uspješno utjelovila.

Glumica je u intervjuima vezano za uspjeh serije uvijek isticala kako se cijela glumačka ekipa odlično zabavljala i zbog prekrasne odjeće koju je imala prilike nositi, a čini se da joj je stil odijevanja zabavne i izazovne kolumnistice i dalje jako drag.

Posljednjih dana tako je Sarah Jessica Parker zablistala u dva upečatljiva stajlinga, a povezuju ih hulahupke u bojama.

Slavna je glumica za intervju povodom nove serije 'Razvod' odabrala svjetlucave štikle iz vlastite kolekcije i prelijepu haljinu Dolce & Gabbana ukrašenu ljubičastim cvjetovima, ali okosnica cijelog stajlinga su sjajne hulahupke s grafičkim motivom.

Povratak hulahupki u jarkim bojama, s vezom i raznim motivima ove sezone na pistama pokazale su modne kuće poput Balenciage, Céline i Valentina, a Sarah Jessica Parker nosi ih sa stilom.

Uz crnu haljinu s romantičnim volanima i ukrasnim gumbima odabrala je roza hulahupke, još jedan par cipela iz svoje kolekcije i isti šaroliki ogrtač kojim je naglasila stil Carrie Bradshaw.