'MARQUISE MAESTOSO'

Čarobna revija naše dizajnerice koja će se pamtiti

02.12.2015 u 12:20

Bionic
Reading

Ekskluzivnim predstavljanjem unikatnih modela u kultnom zagrebačkom hotelu Esplanade, upečatljivim performansom Hippy Garden još je jednom pokazao zašto je zasluženo u vrhu hrvatske mode

Za specijalnu prigodu čarobno dekorirana Smaragdna dvorana hotela Esplanade jučer je bila pretvorena u raskošnu modnu pistu kojom su se prošetale čarobne modne Marquise. Na taj je način renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio kolekciju ekskluzivnih unikatnih haljina inspiriranih duhom vremena kada su vladale plemkinje

Linije kolekcije Hippy Garden Couture fluidne su s ubačenim transparentnim dijelovima visokokvalitetne svile i brokata, a silueta je vrlo profinjena i elegantna. Dizajnerica Đurđica Vorkapić tako nastavlja u stilu po kojem je brend prepoznatljiv dugi niz godina, jasno njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima koji označavaju senzualnost, eteričnost, samouvjerenost potpune žene. Ovom revijom u mističnom i ambijentalnom ozračju Smaragdne dvorane hotela Esplanade, Hippy Garden pomaknuo je granice domaće produkcije modnih revija. Brend Hippy Garden ovom je couture kolekcijom bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu ostao vjeran svom izričaju.

'Ovom prilikom htjela bih se zahvaliti svim suradnicima, prijateljima, medijima koji su nam pomogli da ovako zahtjevna misija postane realnost. Kreirali smo mističnu oazu stila u kojoj se moda isprepliće s djelima glazbenih virtuoza, davno zaboravljenim recepturama, bajkovitom glazbom i fantastičnim scenskim izričajem te ću je zasigurno zauvijek pamtiti', rekla je Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden postao je prepoznatljiv modni brend u Hrvatskoj i regiji. Kolekcije su inspirirane svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom stvaralaštva.