NINA DOBREV:

Čak me i roditelji pitaju jesam li se udala

10.10.2012 u 14:05

Bionic
Reading

Lijepa glumica koju znamo kao Elenu iz serije 'Vampirski dnevnici', kaže da je katkad iznenađena količinom izmišljotina o sebi

Nina Dobrev (23) u ovom se trenutku nema na što požaliti: ima superzgodnog dečka, Iana Somerholdera, inače kolegu iz serije Vampirski dnevnici, svi je hvale zbog uloge u filmu The Perks of Being a Wallflower, bavi se humanitarnim radom, a mnogi je navode kao sjajan primjer za mlade, jer karijeru ne gradi na skandalima, partijanju ili golotinji.

Nina kaže da je iznenađena količinom tračeva u medijima koji zateknu i nju samu, piše Seventeen

'Ne biste vjerovali što sve pročitam o sebi. Svako malo me i roditelji pitaju jesam li se udala, jer su to, kažu, pročitali negdje. Stvarno je totalno suludo. Iako su se moji roditelji vjenčali vrlo mladi, ja to još ne planiram. Ne vidim se još u braku. Osim toga, ako ćete s nekim biti cijeli život, jer ja tako brak vidim, nema žurbe. Kakva je razlika jeste li vjenčani ove godine ili za nekoliko godina', smatra Nina.

Lijepa je brineta, inače Kanađanka bugarskih korijena, dodala kako je prije bila uvjerena da nikad neće biti u vezi s kolegom s posla. Čak je dala takvu izjavu za Seventeen prije dvije godine.

'Da, to sam zbilja tada mislila. No nikad ne recite nikad. Tad sam bila samo usmjerena na karijeru. Ipak, neke stvari kao da su vam suđene iako uporno bježite od njih ili ih potiskujete. Što sam ja radila', kroz smijeh je kazala ova zgodna glumica zarazna osmijeha.

Otkrila je da se i izvan seta druži s drugim kolegicama iz Vampirskih dnevnika te da uživaju u zajedničkim putovanjima.

'Ove godine planiramo put u Disneyland. Samo mi cure. Znam da će nam biti nezaboravno. Iako svi imamo i previše obveza i poslova, najvažnije je izdvojiti neko vrijeme i za zabavu', rekla je Nina.