KELLY BROOK

Bujnu Engleskinju teško je ne primijetiti u crvenom

19.06.2018 u 20:02

Bionic
Reading

Lijepa Kelly Brook nije propustila Royal Ascot, jedan od najprestižnijih društvenih događaja u Velikoj Britaniji, pojavivši se u crvenoj haljini golih ramena koju je iskombinirala s neobičnim šeširom u crveno-bijelim tonovima

S velikim osmijehom na licu, ponosno je pozirala u smjeloj haljini pripijenoj uz tijelo i crnim štiklama.

Manekenka i model, poznata je po svojim oblinama zahvaljujući čemu je izgradila impresivnu karijeru, stajling je, naravno, zaokružila, neobičnim šeširom. Ali ne bilo kakvim!

Kelly Brook Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na vrhu njezinog pokrivala za glavu nalazila se figura nogometaša engleske reprezentacije pa je tako zgodna Kelly dala svoju podršku Engleskoj na Svjetskoj prvenstvu u Rusiji.

Inače, haljine ovakvih krojeva koje otkrivaju ramena nisu dopuštene prema strogom dress code Ascota u dijelu poznatom pod nazivom Royal Enclosure, gdje se okupljaju članovi kraljevske obitelji i njihovi gosti.

Iako nikad nije bila klasična mršavica, Kelly Brook ističe da danas ima puno više samopouzdanja nego u prošlosti te da je nimalo ne brine višak kilograma.

  • +6
Kelly Brook Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Danas sam sigurnija u svoj izgled nego kad sam bila mlađa. Sad se više ne opterećujem svojim manama. Više se ne zamaram kilogramima niti želim biti jako mršava, bitno mi je da sam zdrava i fit', rekla je Kelly.

  • +34
Kelly Brook Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Engleskinja bujnih oblina više se, kaže, ne srami svojih bora, viška kilograma ili grudi koje više nisu kao u 20-ima.

Iako je godinama u modnom poslu, Kelly kaže da više nije pod pritiskom biti mršavica, a svaki slobodan trenutak provodi sa svojim dečkom Jeremyjem Parisijem, s kojim je u vezi već nekoliko godina.