šest godina brenda

Brojne poznate dame na predstavljanju nove kolekcije splitske dizajnerice

15.11.2020 u 17:14

Bionic
Reading

Nakon iznimno teške i neizvjesne godine koja je pogodila i modnu industriju, splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju i na taj način proslavila šest godina svog brenda Anovi

Prava modna poslastica na kojoj su se okupile poznate splićanke odvijala se u novom splitskom restoranu čiji je interijer poslužio kao odlična kulisa za novu kolekciju, stoji u priopćenju.

Domenica Žuvela, Andrea Šušnjara, Antonia Dora Pleško, Ana Gruica, Petra Kraljev, Ana Čagalj, Renata Lovrinčević, Silvia Dvornik, Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir, Antea Valenta, Barbara Kurtović i Ivana Jeločnik nosile su kreacije iz najnovije kolekcije i još jednom pokazale zašto Splićanke slove za žene sa najviše stila.

'Nova Anovi kolekcija odiše glamuroznom energijom i nosi snažnu poruku kao odgovor na situaciju koja nas je sve snašla ove godine, i kad je svijetlo i kad je tamno, na nama je da tu ulogu odigramo najbolje što znamo i zablistamo. U kolekciji su haljine, košulje, suknje, odijela i kaputi od predivnih materijala kao što su čipka, koža, vuna i pamuk. Cijela kolekcija je poprilično slojevita i obogaćena modnim dodacima koji su ručno rađeni', opisala je Ivona Glavaš. Nova kolekciju moći će se pogledati 17. studenog u 20 sati u online izdanju Zagreb Fashion Destinationa.

  • +8
Anovi Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Teo Begović