priprema puno toga

Splitska modna dizajnerica novom kolekcijom slavi šest godina svog brenda

13.11.2020 u 13:20

Bionic
Reading

Nakon iznimno teške i neizvjesne godine koja je pogodila i modnu industriju, dizajnerica Ivona Glavaš je poput mnogih kolega dizajnera proizvodnju haljina zamijenila izradom maski koje je donirala KBC-u Split i potrebitima. Svoju energiju sada je usmjerila na novu kolekciju te uz žensku liniju pokrenula liniju za djecu (Anovi kids) te za uređenje evenata (Anovi moments)

'Budući da je Anovi 11. studenog obilježio šest godina djelovanja na modnoj sceni, ovog vikenda u splitskom restoranu Tortuga priredit ćemo pravu modnu poslasticu sa svojim ambasadoricama, poznatim Splićankama i suradnicima gdje će predstaviti nove kolekcije', najavila je splitska dizajnerica.

'Nova Anovi kolekcija odiše glamuroznom energijom i nosi snažnu poruku i kad je svijetlo i kada je tamno, na nama je da tu ulogu odigramo najbolje sto znamo i zablistamo. U kolekciji su haljine, košulje, suknje, odijela i kaputi od predivnih materijala kao što su čipka, koža, vuna i pamuk. Cijela kolekcija je poprilično slojevita i obogaćena modnim dodacima koji su ručno rađeni', pojasnila je Ivona Glavaš. Svoju najnoviju kolekcija će biti predstaviti 17. studenog u online izdanju Zagreb fashion Destinationa.

  • +3
Anovi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo