ZAŠTO SADA STATI

Brad Pitt želi još djece

22.10.2011 u 21:34

Bionic
Reading

Brad Pitt i Angelina Jolie imaju šestero djece, uživaju provoditi slobodno vrijeme s njima, a Brad je otkrio da bi ih želio imati još. Pita se čemu sad stati

'Roditeljstvo je najvažniji i najbolji segment mojeg života. Zašto se zaustaviti na njih šest. Ja bih još djece!' rekao je u razgovoru za britanski OK! te dodao da su oni najsmješnija bića koja je upoznao.

Hollywoodski glumac sa životnom partnericom Angelinom Jolie već podiže šestero djece - desetogodišnjeg Maddoxa, sedmogodišnjeg Paxa, šestogodišnju Zaharu, petogodišnju Shiloh i trogodišnje blizance Knowa i Vivienne. No, sve očinske obveze koje mora raspodijeliti u svom slobodnom vremenu ne zabrinjavaju Brada Pitta. Štoviše, on bi još djece.

Kaže da uživa provoditi vrijeme s njima svima zajedno, ali i družiti se sa svakim posebno. Osim toga, zadovoljan je u životu svime što je postigao.

'Volim to gdje jesam sada. Nema više izgovora. Sada sam odgovoran, ne mogu više kriviti roditelje. Odgovoran sam za svoje greške i izbore', rekao je Brad, dodajući da upravo na pogreškama čovjek najbolje upozna sebe.