SVAKI POČETAK JE TEŽAK

Brad Pitt vozio stripere na gaže

04.02.2012 u 18:30

Bionic
Reading

Prije nego što je postao glumac, Brad Pitt neko je vrijeme radio pomalo neobičan posao: vozio je stripere na gaže i hvatao odjeću koju su skidali sa sebe

Prije nego je postao glumac, Brad Pitt neko je vrijeme radio pomalo neobičan posao: vozio je stripere na gaže i hvatao odjeću koju su skidali sa sebe. Hollywoodski glumac otkrio je da mu je bilo prilično zabavno gledati nastupe stripera uz vrištanje djevojaka, ali nekada je bilo i prilično naporno.

'Bio sam zadužen i za puštanje glazbe. Zatim sam morao skupljati odjeću koju bi striper skinuo kako je djevojke ne bi uzele. Na kraju sam morao skupiti i sav novac koji bi mu bacale te pokušati otići živ! Nije uvijek bilo lako', ispričao je Brad gostujući u televizijskom showu 'Inside the Actors Studio'.

Njegovo radno mjesto uključivalo je još jednu dužnost: kada bi dovezao stripera na zabavu, morao je otići i po djevojke. Preko jedne je i upoznao svog prvog učitelja glume Roya Londona.

'Dok smo se vozili, rekla mi je da hoda s glumcem i da je krenula na satove glume. Zamolio sam je da mi da broj telefona svog učitelja. Bio je to Roy London, divno ljudsko biće', dodao je Pitt.