TEK KAD DJECA ZATRAŽE

Brad i Angie se ipak ne žene

15.07.2011 u 10:22

Bionic
Reading

Iako je jučer objavljeno kako se Brad Pitt i Angelina Jolie uskoro žene, danas je jasno da su ta daleka svadbena zvona još dalje nego što se misli

Iako je američki časopis Us Weekly jučer objavio kako Brangelina planira vjenčanje, magazin People vijest demantira pozivajući se na više izvora koji tvrde da taj slavni par ne namjerava ozakoniti svoju vezu, a još manje ima namjeru organizirati veliko svadbeno slavlje kakvo smatra vulgarnim.

Posljednje glasine kako će se vjenčati ovoga ljeta ili u bliskoj budućnosti jedan je upućeni izvor proglasio lažnima. Osim toga, Jolie i Pitt su angažirani na projektima i akcijama koje podržavaju - Pitt snima najnoviji film 'World War Z', a Jolie se tek vratila u Los Angeles nakon što je s djecom provela vrijeme na Malti na čijim lokacijama Pitt snima. Nakon snimanja, Brad će biti zauzet promocijom flma 'Moneyball', a Jolie premijerom svog redateljskog debija 'U zemlji krvi i meda'.

Prošlog je mjeseca kao UNICEF-ova ambasadorica dobre volje posjetila dva otoka u južnom Mediteranu gdje su smještene izbjeglice iz Afrike.

Jolie je, doduše, pomogla glasinama o vjenčanju svojim izjavama: prošle je godine za ABC News rekla kako će se Pitt i ona vjenčati kad njihova djeca (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, blizanci Knox i Vivienne) to zatraže od njih. A Pitt je, pak, u intervjuu za USA Weekend rekao kako ih djeca propituju o braku koji im, kaže, sve više znači.