VELIKO POMIRENJE

Brad i Angelina pozvani na vjenčanje Jennifer Aniston

20.11.2012 u 09:19

Bionic
Reading

Justin Theroux navodno je pružio grančicu mira Bradu Pittu i Angelini Jolie pozvavši zlatni hollywoodski par na svoje vjenčanje s Jennifer Aniston

Britanski magazin Grazia poziva se na upućeni izvor koji kaže da su Justin Theroux i Jennifer Aniston sada sretni te da ne žele da loše emocije ili neki negativni aspekt njihova života zasjeni radostan trenutak.

'Justin zna da Jennifer i Brad povremeno razgovaraju, a i njemu je glumac drag. To, očito, znači i pozivanje Angeline Jolie. Jennifer je zapanjena jer nije vjerovala da bi Justin želio da njezin bivši muž bude na njihovu vjenčanju. No, sviđa joj se činjenica da je on prema tomu tako OK', kaže izvor za Graziju.

Iako je Aniston sama nedavno rekla da između nje i bivšeg supruga te Angeline nema zle krvi, nitko nije očekivao da će par dobiti pozivnicu za vjenčanje.

OK magazin piše da Aniston ne planira spektakularno vjenčanje nego lijepu svečanost na koju bi pozvali 50-ak uzvanika koji ih poznaju kao par. Ako planiraju svoje vjenčanje provesti opušteno, čini se nevjerojatnim da su odlučili pozvati dvije zvijezde koje će privući najveću pozornost.

U međuvremenu, mediji pišu o čudnim pripremama Jennifer Aniston za vjenčanje. Iako nitko ne zna gdje će se ono održati, britanski časopis Look tvrdi da je Aniston zabrinuta kako će njezine grudi izgledati na taj veliki dan. Časopis piše da je 43-godišnja glumica na nekoj vrsti tretmana masažama koje ciljaju grudi kako bi bile čvrste i lijepo oblikovane.

'Njezin maser tvrdi da ta tehnika pomaže u održavanju forme grudi. Jen je, navodno, na takvom tretmanu već 12 tjedana sada', prenosi Huffington Post.