PRVA GODIŠNJICA

Bračna idila Emilije Kokić i Miljenka Kokota

30.09.2014 u 14:50

Bionic
Reading

Prvu godišnjicu braka, koja pada u subotu, Emilija i Miljenko će proslaviti uz svoje kumove

Nakon pet godina ljubavne veze i dugogodišnjeg prijateljstva 4. listopada prošle godine vjenčali su se Emilija Kokić i Miljenko Kokot.


Kako će im uskoro biti 365 dana u braku, nazvali smo Emiliju da bismo joj čestitali i pitali je li joj brak stvarno mrak.

'Super nam je, volimo se i uživamo', rekla nam je Emilija kroz smijeh.

'Godišnjicu ćemo proslaviti na lijep način - uz naše kumove', dodala je Emilija te za brak ima samo riječi hvale, a kućanske su poslove, kaže, spontano podijelili.

'Recimo, ja kuham jer to stvarno volim, ali mogu reći da Miljenko kuha najbolju kavu na svijetu', hvali svog supruga Emilija.

Četrdesetpetogodišnja pjevačica i dvije godine stariji TV spiker svoje sudbonosno 'da' prošle godine rekli su na travnjaku hotela Adriana Falkensteiner u Zadru, u kojem su uživali uz pedesetak uzvanika.

Emilija, osim u bračnom životu, uživa u radu s mladim talentima s kojima proživljava svaki nastup.

'Uz njih me veže ljubav jer obožavam vidjeti kako se razvijaju. Na svakom njihovom nastupu najglasnija sam jer vrištim od sreće. Pjevanje je vrlo složeno, a nema sretnije osobe od mene kada moji učenici uspiju pogoditi pravi ton nakon velike muke', zaključuje veselo Emilija.