najljepše doba godine

Božićna Bajka u Finjaku

22.11.2022 u 15:00

  • +6

Božićna Bajka u Finjaku

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Nekako nam se činio da se Advent nikad više nije iščekivao. Opet u punom sjaju ćemo provesti najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji

Dragi naši da, došla je još jedna Finjakova božićna bajka.

Ekipa iz Finjaka je danas odlučila biti potvrda da na njih možete računati kad riječ od dobrim vijestima i zasigurno stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa, te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj Francuskoj recepturi!

Svakako morate i probati kuhanu rakiju, po recepturi kuće (ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja).

Mališani su česti posjetitelji našeg Finjaka, a za njih imamo naslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać (ručno oslikanim bačvama likom orašara), a ove godine društvo će vam praviti i novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbread-ovi, i nema sumnje da su tu kako bi vam uveseljavali ove blagdanske dane!

Sva hrana i piće moći će se ponijeti doma, u ambalaži 'to go' pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće, te najbolje emocije.

Zajedno stvorimo prekrasne uspomene kao i proteklih 6 godina, jer upravo Vi ste oni koji nas čine sretnijim i boljim iz godine u godinu!

Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža #božićnabajkaufinjaku, jer Vaše uspomene su i naše.