NAGRADNJAČA

Borotalco - probaj me zavoljet ćeš me

08.07.2014 u 10:51

Bionic
Reading

Borotalco dezodoransi s prirodnim mikrotalkom – priča duga više od 100 godina. 'Bilo jednom davno...', tako bi mogla započeti priča o Borotalco dezodoransima, prepoznatljivim prije svega po jedinstvenom puderastom mirisu kao i po učinkovitim prirodnim česticama mikrotalka.

Priča o Borotalco proizvodima duga je više od 100 godina, a započela je u jednoj maloj talijanskoj provinciji kada je engleski liječnik i farmaceut Sir Henry Roberts otkrio prirodne čestice mikrotalka te je zahvaljujući njima, stvorio jedinstvenu formulu Borotalco pudera. Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja ju mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za jako osjetljivu kožu.

Linija dezodoransa Borotalco, koja je nastala mnogo godina kasnije, zadržala je prepoznatljiv miris pudera Borotalco kao i prirodne čestice mikrotalka koje koži daju blagotvoran učinak.

Probaj, zavoljet ćeš me, jer:

- borotalco dezodoransi ne ostavljaju nepoželjne bijele tragove na odjeći nakon nanošenja
- apsorbiraju znoj i reguliraju prirodnu transpiraciju kože
- ostavljaju kožu suhom tijekom cijelog dana
- sprječavaju nastanak bakterija i neugodne mirise
- učinkovoto djeluju i do 48 sati nakon nanošenja
- pouzdan su saveznik za vruče ljetne dane

Osim specifične formule, svi Borotalco dezodoransi ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani.

Borotalco Original Fresh specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalaka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom.

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio tri poklon paketa koji sadrže dezodorans Borotalco Original i roll on Borotalco Original.

Nagradu su osvojile:

Maja Korda
Zlatka Martinović
Hrvojka Stojanović

Dobitnici iz Zagreba nagradu podižu na porti tportala, Harambašićeva 39a, a dobitnicima izvan Zagreba nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.