TJEDNI HOROSKOP

Blizancima se smiješi poslovni uspjeh, Djevicama povišica, Lavovi će uživati u skladnoj vezi, a Ribe će u voljenoj osobi nalaziti utočište

12.04.2021 u 06:21

Bionic
Reading

Ovnovi će davati i tražiti puno. Blizance će od ovog tjedna hvatati neodređena tjeskoba i manjak vjere u ljubavnu sreću, no zato će postizati poslovne uspjehe bez većeg naprezanja. Rakovi u vezi povremeno će se prepirati s partnerom dok će Lavovima veze s dugim stažem biti obilježene skladom i razumijevanjem. Djevicama će staro ulaganje početi donositi dobitak ili će ih nadređeni obradovati nagradom ili povišicom. Profesionalne i novčane nedoumice odrazit će se na privatne odnose Škorpiona, a nezaposlenima će se ukazati prilika koju dugo čekaju. Strijelci će biti zavodljivi, magnetični i pomalo nepromišljeni, neće blistati u radu, no zbog toga neće izgubiti naklonost suradnika i nadređenih. Ribe će u voljenoj osobi nalaziti utočište od briga

Visoka energija bit će dobrodošla Ovnovima ako su u skladnoj i stabilnoj vezi, ali bi mogla uzdrmati one koji se klimaju. Davat će i tražiti puno, što je dvosjekli mač ovisno o kvaliteti odnosa i partnerovim sposobnostima da im udovolji. Samcima predstoji poznanstvo koje će obilježiti usponi i padovi. Trebali bi biti obzirniji prema suradnicima i nadređenima da ne biste pokvarili odnose u radnoj sredini.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Reese Witherspoon je Ovan, rođena je 22. ožujka 1976. Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Potreba Bikova za povremenim osamljivanjem unosit će nemir u njihovu vezu. Samci će biti raspoloženiji za sanjarenje nego za akciju, no ta će faza trajati još kratko. U drugom dijelu tjedna povoljna će Venera osvijetliti njihove ljubavne obzore. Bilo bi dobro posvetiti se dovršavanju zaostataka, arhiviranju papirnatih i kompjuterskih dokumenata i sređivanju radnog stola. Uočit će naznake da će im se raniji trud uskoro isplatiti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Jessica Alba rođena je u znaku Bika 28. travnja 1981. Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Blizance će od ovog tjedna hvatati neodređena tjeskoba i manjak vjere u ljubavnu sreću. Ako su solo, radije će prići pojedincu koji im se osrednje sviđa, nego onom do koga im je stalo. Blizanci u postojanim vezama neće pretrpjeti značajnijih promjena. Postizat će poslovne uspjehe bez većeg naprezanja. Pokazat će se spretnim komunikatorima na sastancima i u pregovorima, a još će se bolje snalaziti u poslovima koji uključuju kontakt s kupcima i korisnicima.

Što zvijezde donose Blizance na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Jill Biden je Blizanac, rođena je 3. lipnja 1951. Izvor: Profimedia / Autor: TASOS KATOPODIS / Getty images / Profimedia

Rakovi u vezi povremeno će se prepirati s partnerom. Slobodnjaci će se angažirati oko osobe koja im trenutno može ponuditi samo prijateljstvo. Savjetuje im se da odgode ulazak u nove troškove jer bi lako mogli prekoračiti svoje mogućnosti.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Lavovima će veze s dugim stažem biti obilježene skladom i razumijevanjem. S voljenom osobom sjajno će se slagati pa će unapređenje odnosa biti logična posljedica. Na dnevni red će doći razgovor o zajedničkom životu ili nabavci nekretnine. Slobodnjaci će se obradovati opažanjem da se zgodan poznanik pojačano trudi oko njih. Zračit će samopouzdanjem i energijom te biti učinkoviti u obavljanju zadataka, držat će se rokova i nailaziti na susretljive službenike.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Meghan Markle je Lav, rođena je 4. kolovoza 1981. Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Djevice će se više uređivati i paziti na dojam. Sve će jače privlačiti poglede i pronalaziti mnogo prilika za očijukanje. Pogled će im pasti na dinamičnu i aktivnu osobu koja će vam se učiniti dobrim materijalom za vezu. Zauzete Djevice osjetit će dotok svježeg zraka u odnos s voljenim. Staro ulaganje počet će im donositi dobitak ili će ih nadređeni obradovati nagradom ili povišicom.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +16
Princ Harry je Djevica, rođen je 15. rujna 1984. Izvor: EPA / Autor: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / P

Vage slobodnjaci će privlačiti pozornost udvarača prozirnih i površnih nakana. Zbližavanje s nezrelim i emocionalno nedoraslim pojedincem ne bi ih usrećilo. Zbog neočekivanih okolnosti često će se morati oslanjati na pomoć kolega ili stručnjaka. Iako nisu navikli ovisiti o drugima, idućih dana neće imati izbora.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +28
Catherine Zeta-Jones je horoskopska Vaga, rođena je 25. rujna 1969. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

Profesionalne i novčane nedoumice odrazit će se na privatne odnose Škorpiona. Uzrujavat će se zbog neizvjesnosti i širiti negativne vibracije. Samci će putem posla ili studija sresti zanimljivog suradnika kojeg će poželjeti pobliže upoznati. Nova zaduženja poremetit će im planove. Morat će u već zgusnuti raspored ugurati dodatne zadatke i nekoliko dana raditi duže nego što je uobičajeno. Nezaposlenima će se ukazati prilika koju dugo čekaju.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +26
Julia Roberts je Škorpion, rođena je 28. listopada 1967. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Strijelci će biti zavodljivi, magnetični i pomalo nepromišljeni. Ako su u procesu udvaranja ne treba brzo pokazati sve jake karte, nego zasad ostati donekle tajanstveni. Sretno zaljubljeni Strijelci najradije će provoditi slobodno vrijeme na otvorenom sa svojim odabranikom u društvu još jednog para. Neće blistati u radu, no zbog toga neće izgubiti naklonost suradnika i nadređenih.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +3
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jarcima samcima će se svidjeti postojana i zrela osoba. Iako će obostrana naklonost biti izvjesna, trenutna nemogućnost usklađivanja termina druženja usporavat će razvoj veze. Ako su dugo s istim partnerom, dobro će surađivati u zajedničkim poslovima i nalaziti vremena jedno za drugo.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +69
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982 Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Ugodna vanjština i tjelesna privlačnost bit će na vrhu ljestvice prioriteta brojnih Vodenjaka pri ocjenjivanju ljubavnih. Umne značajke skliznut će u drugi plan. Od četvrtka je izgledan poneki spor s partnerom. Radoznali su i željni napredovanja pa će skupljati informacije o mogućnostima za rekvalifikaciju. Studenti će upijati novo gradivo i uspješno odgovarati na ispitima.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +25
Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969. Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Ribe će u voljenoj osobi nalaziti utočište od briga. Zajednički trenuci pomoći će oboma da se opuste i rasteretite. Samcima bi se ljubavni status od srijede mogao promijeniti. Novi odabranik vjerojatno će se pojaviti posredstvom prijatelja. Ako su u mogućnosti, trebali bi proširiti poslovanje, nabaviti novu opremu ili se kandidirati za bolje mjesto na trenutnom poslu. Prijatelji i znanci bit će im od velike pomoći.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +9
Eva Mendes je Riba, rođena je 5. ožujka 1974. Izvor: Profimedia / Autor: Snap Stills / Shutterstock Editorial / Profimedia