U DUHU 70-IH

Blake Lively pokazala otkačenu stranu: Samo ona može isfurati ovakvo odijelo

11.06.2024 u 11:24

  • +3

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: CHRISTINA DEORTENTIIS / EVERETT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je javnost obavijestila da Virginie Viard odstupa s funkcije kreativne direktorice, modna kuća Chanel 17. godinu zaredom organizirala je svečanu večeru za filmske umjetnike u New Yorku

Ni ovogodišnje izdanje Tribeca Festivala nije proteklo bez gala večere u organizaciji modne kuće Chanel. Francuski brend tradicionalno je okupio brojna poznata lica, a na spomenutom događanju najveću pozornost osigurala je zvijezda serije 'Gossip Girl'.

Glumica Blake Lively jedna je od rijetkih dama iz svijeta Hollywooda koja sama osmišljava stajlinge pa iza svake upečatljive kombinacije u kojoj se pojavi stoji njezin potpis.

Na pitanje zašto ne želi angažirati stilsta, Blake je svojedobno izjavila sljedeće: 'Imam problema s kontrolom i veliki ego i to je vjerojatno najiskreniji odgovor zašto neću zaposliti stilista. Šalim se. No sada za ozbiljno, jednostavno mi se sviđa kombinirati odjeću. Volim modu i dizajn i to je način da budem kreativna. U svom poslu mogu biti kreativna, no to je samo na određeni period i u tom procesu sudjeluje puno ljudi.'

I više nego upečatljivu kombinaciju 36-godišnja Lively imala je na Chanelovoj večeri u New Yorku.

Njezinim izdanjem u potpunosti je dominiralo modro plavo odijelo sa printom u duhu 70-ih, dočaranog prepoznatljivim logom Chanela i maxi cvjetovima.

Ovo efektno odijelo svoju premijeru imalo je u aktualnoj, ready-to-wear kolekciji Chanela, a slavna plaviša pratila ga je bujnom, valovitom frizurom i podjednako efektnom torbicom brenda.

Sa suprugom Ryanom Reynoldsom ovih je dana ukrala pozornost na ulicama New Yorka, najavivši novi povratak kultnih starki.

  • +2
Ryan Reynolds i Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA