Alfa i omega-3 vašeg zdravlja

Blagodati Jadrana u zdravom obroku gotovom za nekoliko minuta

17.10.2019 u 10:22

Bionic
Reading

Ključ kvalitetnog života, prema mišljenju brojnih stručnjaka, kombinacija je aktivnog načina življenja i pravilne, uravnotežene prehrane. No, moderan način života i užurbana svakodnevnica ostavljaju malo vremena za planiranje i pripremu obroka, čime ovaj zadatak postaje – pravi izazov

Međutim, to ne znači da ga se treba odreći, a rješenje je pronalazak namirnica savršenih za pripremu brzih, jednostavnih i zdravih obroka.

Alfa i omega-3 vašeg zdravlja

Prateći trendove u prehrambenoj industriji, Cromaris je prepoznao ovu potrebu i potrošačima ponudio vrhunski svježu i kvalitetnu bijelu ribu, idealnu za sve koji paze na prehranu. Tako ljubitelji mediteranske kuhinje mogu birati između fileta brancina i orade te odreska ili fileta hame. Ova riba užitak je koje će oduševiti vaše nepce, ali i zadovoljiti nutritivne potrebe. Uzgojena u čistom otvorenom moru, Cromaris riba bogata je omega-3 masnim kiselinama, bjelančevinama, fosforom te vitaminom D. Izvrstan okus i visoku kvalitetu brancina, orade i hame potvrđuje i nagrada Superior Taste Award, koju potpisuju suci najprestižnijih europskih kulinarskih udruženja.

Inovativno skin pakiranje

Osim jednostavne i brze pripreme, prednost ove ribe je novo, inovativno skin pakiranje bez nabora - koje čuva svježinu, boju i cjelovitost proizvoda. Zahvaljujući tankom sloju zaštitne folije, proizvod je moguće doživjeti već na samom prodajnom mjestu. Boljem iskustvu kupnje pridonose i istaknute informacije o pojedinoj ribljoj vrsti i načinu uzgoja, kao i QR kod koji omogućuje virtualnu šetnju Cromaris uzgajalištima.

Prijatelji okoliša i Jadrana

Cromaris riba uzgojena je na pomno odabranim lokacijama u Jadranskom moru, bez GMO sirovina i antibiotika. Osim kvalitete i sigurnosti hrane, ovaj način uzgoja čuva prirodu i okoliš, što potvrđuju i certifikati poput Friend of the Sea i Global GAP.

Bez obzira na to hoćete li odabrati brancina, oradu ili hamu, svaka od ovih namirnica privući će vas vrhunskom svježinom, a osvojiti bogatstvom hranjivih sastojaka. Stoga, iskoristite blagodati ovih namirnica, a uz Cromaris odaberite svoj omiljeni recept za brza i praktična jela.