ništa bez baklji

Bivši igrač Hajduka s motora pred oltar; mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici

15.06.2024 u 21:42

Bionic
Reading

Par je u visokom stilu ušao u brak - dolaskom na morotu, bakljadom na Peristilu i tradicionalnom tortom u obliku sv. Duje, no najviše pozornosti plijenila je lijepa mladenka

Nekadašnji napadač Hajduka Ivan Delić stao je pred oltar sa svojom dugogodišnjom djevojkom Dorom Mešin, a teško je odlučiti je li bolja bila mladenkina vjenčanica ili njegov stil dolaska na svadbu.

Naime, 25-godišnjak na vjenčanje je došao u bijelom smokingu, leptir-mašni, sunčanim naočalama i na - motoru, a nakon kulerskog dolaska uslijedio je pravi spektakl u Dioklecijanoj palači.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kao i mnogobrojni Splićani, Delić je sa suprugom slavio ulazak u bračne vode bakljadom na predivnom Peristilu, uz stotine uzvanika koji su sudjelovali u slavlju njihove ljubavi.

Novopečeni bračni par prvi ples je otplesao na pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubav' Tereze Kesovije, a tortu su prema lokalnoj tradiciji napravili od hrskavog krokanta i u obliku sv. Duje.

Lijepa Dora blistala je u raskošnoj vjenčanici dugačke suknje i srcolikog izreza bez naramenica, koji je dodatno obogatila zlatnom ogrlicom i naušnicama cvjetnih motiva. Za svadbenu frizuru odabrala je trenutno vrlo popularnu nisku, poluopuštenu punđu.

Ivan Delić je, podsjetimo, branio boje Hajduka, nakon čega je igrao za Slaven Belupo i Šibenik, a proteklih pola godine proveo je na posudbi u talijanskom drugoligašu Cosenzi.