lijepa argentinka

Bivša prva dama oduševljava izgledom: Suvremena Jackie Kennedy na ljetovanju pokazala odlične ležerne stajlinge

13.08.2021 u 13:04

Bionic
Reading

Bivša prva dama Argentine, Juliana Awada, na društvenim mrežama pohvalila se idiličnim obiteljskim odmorom koji provodi u Europi, a mnogi su odmah bacili oko na njezin stajling

Punih sedam godina Juliana Awada slovila je za jednu najbolje odjevenih, ali i najljepših prvih dama u svijetu. Supruga bivšeg argentinskog predsjednika Mauricija Macrija poznata je po besprijekornom stilu kojeg krasi neodoljiva kombinacija elegancije i ležernosti koja odlično spaja dizajnerske komade s onima iz popularnih high street dućana.

Zapela je i za oko Vogueu, koji ju je nazvao suvremenom Jackie Kennedy, što je vjerojatno jedan od većih komplimenata koji se može dobiti. No usporedbe s neponovljivom Jackie Kennedy lijepa brineta smatra pretjeranima: 'Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osjećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam biti autentična, imati svoj stil i ne uspoređivati se ni s kim.'

Nakon što je njezin suprug Mauricije Macri prije dvije godine odstupio s mjesta dužnosti predsjednika Argentine, a na toj funkciji zamijenio ga novoizabrani Alberto Fernandez, Juliana se rjeđe pojavljuje u javnosti, a njezin Instagram profil otkriva kako vrijeme obožava provoditi u prirodi i s obitelji, kuhati zdrave recepte te putovati, a pri tome njeguje ležeran modni stil.

No, moramo priznati Juliana i dalje izgleda sjajno, njezini stajlinzi i dalje odišu zavodljivom jednostavnošću i ležernom elegancijom te predstavljaju kombinacije koje bismo rado kopirali.

Dokazuju to i njezine najnovije objave na Instagramu gdje je Juliana objavila nekoliko fotografija s obiteljskog odmora koji provodi u društvu suprug i kćeri Antonije na Capriju i Amalfi obali. Zanosna Argentinka, o čijoj se krizi u braku nedavno pisalo u stranim medijima, između ostalih objavila je fotografiju na kojoj pozira u kratkim traper hlačicama, svijetloplavoj košulji, smeđim natikačama te odgovarajućom ljetnom pletenom torbom.

  • +22
Juliana Awada Izvor: EPA / Autor: LUKAS BARTH

Tijekom šetnje, Juliana je zastala i na štandu s svježim, sezonskim voćem te tu fotografiju objavila na svom Instagram Storiju.

Nekoliko dana prije na Instagramu je osvanula i fotografija na kojoj 47-godišanja Juliana pozira sa suprugom i mlađom kćeri Antonijom. Odjevena u smeđe bijelu kombinaciju pravo je oličenje ležerne elegancije. Lagane bijele hlače, bijela košulja, pletene natikače s platformom te smeđa torbica preko ramena još su jedna kombinacija koja dokazuje kako ponekad za modni uspjeh ne treba komplicirati – za chic stajling doista ne treba puno.

Njezine česte objave mnoge su iznenadile. Naime, nedavno je medije obišla vijest o trzavicama u braku bivšeg predsjedničkog para, a Juliana dulje vremena nije ništa objavljivala. No, čini se kako je par sada izgladio razmirice te uživa u obiteljskoj idili.