ŽENA SA STILOM

Prelijepa prva dama oduševila stajlinzima: Juliana Awada očarala Europljane

29.01.2018 u 13:40

Bionic
Reading

Na europskom proputovanju koje ju je dovelo do Moskve, švicarskog Davosa i Pariza, Argentinka Juliana Awada ponovno je dokazala titulu jedne od najbolje odjevenih žena na svijetu

'Ono što najviše volim u modi su cipele i torbe', svojedobno je izjavila supruga bivšeg gradonačelnika Buenos Airesa, a danas argentinskog predsjednika Mauricija Macrija.

Svoju zavidnu kolekciju obuće, modnih dodataka i zanimljivih odjevnih komada s dizajnerskim potpisom imala je priliku predstaviti u sklopu netom završene europske turneje.

Slijetanjem u moskovsku zračnu luku Vnukovo-2, modnu počast zemlji domaćinu iskazala je odabirom moderne verzije šubare u kombinaciji s vestom identične nijanse i bijelog kompleta stvorenog od hlača širokog kroja i dugog blejzera nalik kaputu klasičnog kroja.

  • +5
Juliana Awada u Rusiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da preferira formalna izdanja stvorena od komada identične nijanse, dokazala je idućeg dana, prilikom posjeta spomeniku 2. svjetskog rata, grobu neznanog heroja u Aleksandrovskom vrtu pokraj zidina Kremlja.

Objavu dijeli Clarín (@clarincom)

Awada se odlučila za jednostavnu bež kombinaciju: svilenu košulju s ukrasnom trakom i hlače kombinirala je s elegantnim kaputom, a kosu je skupila u svoj zaštitni znak, ležerni rep.

  • +5
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Europsku turneju zatim je nastavila u švicarskom Davosu, na Svjetskom ekonomskom forumu, gdje je imala priliku odmjeriti modnu snagu s damama poput jordanske kraljice Ranije i nizozemske kraljice Maxime.

Tom prigodom zablistala je u crno-bijeloj kombinaciji stvorenoj od dolčevite, krznena prsluka i plisirane suknje s dodatkom remena sa srebrnom kopčom.

Modnu dominaciju u francuskoj prijestolnici započela je putnim stajlingom u znaku kaputa karirana uzorka, a njemu je pridružila bezvremensku bijelu košulju, kožne hlače i par klasičnih crnih gležnjača. Naizgled jednostavnu kombinaciju začinila je dodatkom torbice preko ramena upečatljive crvene boje.

Motiv crvene u pomno osmišljenim stajlinzima istaknula je i prilikom susreta s Brigitte Macron u Elizejskoj palači. I dok je odabir prve dame Francuske pao na ponoćnoplavi komplet s kožnim detaljima, lijepa Argentinka odlučila se za crnu kombinaciju kaputa i haljine cvjetna uzorka, a cjelokupno izdanje istaknula je hit Balenciaginim čizmama i Chanelovom torbicom u identičnoj nijansi crvene.

  • +18
Brigitte Macron i Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U novoj i netom završenoj europskoj turneji prva dama Argentine ponovno je dokazala nevjerojatnu lakoću stvaranja besprijekornih modnih izdanja koja su joj s godinama priskrbila usporedbe s neponovljivom Jackie Kennedy.

Fin de la visita a Paris, Francia. 🇦🇷 🇫🇷

Objavu dijeli Juliana Awada (@juliana.awada)

  • +5
Juliana Awada - prva dama Argentine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia