DUGO OČEKIVANI DVOBOJ

Juliana Awada kao od šale modno potukla najbolje odjevenu prvu damu Brigitte Macron

30.11.2018 u 10:25

Bionic
Reading

Na samitu G20 u Buenos Airesu okupili su se brojni svjetski lideri, uključujući domaćina, argentinskog predsjednika Mauricija Macrija i prvu damu Julianu Awadu, koji su u četvrtak u predsjedničkom uredu ugostili francuski predsjednički par Emannuela i Brigitte Macron. Bio je to dugo očekivani modni dvoboj dviju prvih dama, a pobjedu je ovog puta kao od šale ponijela lijepa Argentinka

Francuska prva dama Brigitte Macron ostala je dosljedna kratkim haljinama koje ističu njezine vitke noge. 65-godišnja prva dama za susret s argentinskim predsjedničkim parom odjenula je bijeli kostim koji se sastoji od jaknice i suknje s patentnim zatvaračem, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim štiklama.

Za razliku od Brigitte Macron, koja se poslovnim stajlingom uskladila sa svojim suprugom, argentinska prva dama Juliana Awada imala je potpuno drugačiju viziju stajlinga. 44-godišnja Argentinka plijenila je pažnju u asimetričnoj satenskoj košulji - haljini s atraktivnim cvjetnim uzorkom, a koja joj je istaknula besprijekornu figuru.

  • +5
Argentinski predsjednik Mauricio Macri i prva dama Juliana Awada ugostili su francuski predsjednički par Emannuela i Brigitte Macron Izvor: Pixsell / Autor: Stephane Lemouton

Iako im se modni ukusi kilometrima razlikuju, Macron i Awada ipak imaju jednu stvar zajedničku - obje prve dame najradije nose kreacije s potpisom domaćih dizajnera, pa tako francusku prvu damu najčešće možemo vidjeti u odjeći i modnim dodacima s potpisom modne kuće Louis Vuitton.

Awadinu efektnu haljinu na kopčanje, koja se veže u struku, dizajnirala je argentinska dizajnerica Evangelina Bomparola, koja je svoju aktualnu kolekciju posvetila ovom lako prepoznatljivom cvjetnom printu.