zavirite

Bit ćete ljubomorni kada vidite kako živi Jessica Alba: Slavna glumica pokazala je svoj prekrasno uređen dom

19.01.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Bit ćete ljubomorni kada vidite kako živi Jessica Alba. Zvijezda filma 'Sin City' živi u ekstravagantnoj kući u Los Angelesu koja vrijedi 10 milijuna dolara, a uređenje luksuzne vile ostavlja bez daha. Tu je kamin izrađen za vješanje božićnih čarapa, prostrano predsoblje i nevjerojatan pogled na prekrasno dvorište s bazenom

Još početkom 2017. godine Jessica Alba kupila je vilu u Los Angelesu za 10 milijuna dolara, opisanu kao vrlo elegantnu ali i udobnu. Luksuzna nekretnina proteže se na nešto manje od 840 četvornih metara te ima sedam spavaćih soba i devet kupaonica i nalazi se vrlo prostranom zemljištu od 1,85 hektara. Uz kuću je i manja, samostojeća kuća za goste, a glumica, njezin suprug Cash Warren i njihovo troje djece iz kuće uživaju u prekrasnom pogledu.

Par je kuću kupio od filmskog producenta i holivudskog izvršnog direktora Mikea Medavoya, a premda je kuća izgledala sjajno, Jessica ju je odlučila preurediti po vlastitom, istančanom ukusu te sukladno potrebama višečlane obitelji. Rezultat je doista impresivan. Nakon što je završena opsežna obnova i uređenje Jessica je pustila kamere u svoj dom i otkrila kako izgleda iznutra i izvana.

Dom Jessice Albe Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Uređenje vile bilo je poprilično opsežno te je cijeli proces trajao godinu i pol. Sama Jessica priznaje kako je puno ideja pronašla na Pinterestu. Tijekom uređenja tlocrt kuće je proširen i preuređen kako bi se stvorio prostor otvorenijeg koncepta. Jedna od najvećih promjena učinjenih preuređenjem vidljiva je već na samom ulasku u kuću, veliki ulazni prostor i moderno stubište djeluju vrlo impresivno. U uređenju dominiraju prirodni materijali i vlakna te drvo, a prevladavajuće su umirujuće i nenapadne boje poput krem, bež, sive i prirodne boje drveta.

U kući Jessice Albe vidljiv je spoj uređenja ruralnog francuskog stila s pariškim štihom, a to je možda najočitije u dnevnoj sobi gdje je mramorni kamin središnja točka te je napravljen posebno za vješanje dječjih božićnih čarapa.

  • +4
Jessica Alba Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ni običan hodnik u domu glumice nije dosadan, taj prostor je iskoristila za vješanja starih obiteljskih fotografija, a cijeli dom je prije svega uređen tako da je siguran za djecu koja se mogu nesputano kretati. Moderna kuhinja nastavlja se s na prostranu blagovaonicu koja sa okruglim stolom i klupom za sjedenje ima doista domaći ugođaj.

Cijelom kućom dominira prekrasan pogled i velike staklene površine koje spajaju vanjski i unutarnji prostor. Tijekom ljeta obitelj uživa u večerama na otvorenom, družeći se na velikoj terasi nad kojom se nadvija drvena pergola. U dvorištu se nalazi veliki bazen okružen ležaljkama kao i drvena penjalica s toboganom, savršena za djecu, koju im su poklonili prijatelji.

U video obilasku Jessica je pokazala i veliku, nešto formalniju blagovaonicu, dječje sobe i glavnu spavaću sobu koje se nalaze na katu kuće, kao i kupaonicu s tušem za nju i njega. U videu zavirite u svaki kutak doma slavne glumice poznate po besprijekornom i istančanom stilu.