SEXPRESSO: RINA DEHNI

'Bila sam s curom, ali nisam išla do kraja'

07.04.2009 u 16:02

Bionic
Reading

Reality zvijezda Rina Dehni, koja je nedavno svoje draži pokazala i u Playboyu, u ovotjednom Sexpressu otkrila je da je bila s djevojkom, ali da nije išla do kraja, da u seksu voli biti gore, a ne voli analni seks i nikada ga nije probala

Slikanje za Playboy za Rinu je bilo super iskustvo.

'Još kao mala sam čeznutljivo gledala Playboy i razmišljala kako bi dobro bilo biti na naslovnici', rekla je Rina i dodala da se nije trebala previše depilirati za snimanje jer cijeli život ide na brazilsku depilaciju.

Smatra da je seksi iako sebe ne doživljava seks simbolom.

'Na sebi najviše volim kosu, bijele zube i trajno preplanulu put', pohvalila se Rina, koja je zbog svojeg otvorenog pogleda na seks i prakticiranjem istog pred kamerama reality showa, podijelila javnost. I dok je jedni nisu mogli smisliti, druge je prikovala za male ekrane.

Otvoreno priznaje da u seksu njezini muškarci rade ono što ona voli i hoće.

'Najdraže mi je kad sam na njemu. Imam taj belly dance move', pohvalila se Rina i dodala da njezin frajer mora biti zgodan, sposoban, pametan i, naravno, znati engleski.

Rina nam je otkrila da je imala iskustva i s curama.

'Lagala bih da vam kažem da mi je to strano, ali nikad to nisam realizirala do kraja', kaže Rina.

Od seksa je najviše apstinirala četiri mjeseca, nikad nije probala analni seks, a s Mrkvom je bila jer joj je bio na raspolaganju u kući.

Koliko joj je veličina bitna, što je za nju dovoljno i koliko je maštovita u krevetu, pogledajte u videoprilogu.