stilski nadmašila i kate middleton

Bila je talijanski model, onda se udala za unuka Grace Kelly, a njezin stil ostavlja bez riječi: Beatrice Borromeo je najbolje odjevena pripadnica kraljevske obitelji

25.08.2021 u 22:12

Bionic
Reading

Kate Middleton, kraljica Letizia i kraljica Maxima samo su neke od pripadnica kraljevskih obitelji čiji odni stil izaziva pravo oduševljenje. Međutim, ni jedna od njih ne nosi titulu najbolje odjevne članice kraljevske obitelji. Ta laskava titula pripala je Beatrice Borromeo, talijanskoj novinarki i supruzi Pierra Casiraghija, sina princeze Caroline od Monaka

Prestižni magazin Tatler imenovao je Beatrice Borromeo 'pripadnicom europske kraljevske obitelji s najviše stila'. Prekrasna talijanska manekenka, koja je stilom potukla čak i Kate Middleton i Meghan Markle, stajlinzima i modni odabirima nikada ne griješi – dovoljno je samo prisjetiti se njezine jednostavne, a tako bajkovite vjenčanice koju je nosila na svom vjenčanju 2015. godine kada se udala za Pierra Casiraghija, sina princeze Caroline od Monaka.

No, da titulu kraljice stila se ne dobiva samo tako, pokazuje i činjenica da Beatrice na svom vjenčanju nije nosila samo jednu haljinu, već njih četiri. Dvije Valentinove haljine nosila je za civilno vjenčanje u Monaku, a dvije haljine s Armani Privé potpisom odjenula je za crkveno vjenčanje na jezeru Maggiore.

  • +24
Beatrice Borromeo Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

36-godišnja pripadnica monegaške kraljevske obitelji potječe iz talijanske aristokratske obitelji, a otac joj je Don Carlo Ferdinando, pripadnik talijanske aristokratske obitelji Borromeo. Poprilično slavna u svojoj domovini, Beatrice je, prije nego li se udala za Casiraghija, mlađeg sina Caroline, princeze od Hannovera i unuka Grace Kelly, radila kao politička novinarka te je snimala dokumentarce.

Valentino, Armani Privé i Chanel tek su neke od slavnih i prestižnih modnih brendova koji pune njezine ormare, a ova majka dvoje djece odličnim stajlinzima nerijetko istakne i besprijekornu figuru. Bez obzira o kojoj prigodi se radilo, odlazak na crveni tepih, brojne kraljevske dužnosti ili odmor na jahti, Beatrice izgled besprijekorno, a u stopu je prati njezina šogorica, savršena partnerica u modnom zločinu, Charlotte Casiraghi.