MODNA INSPIRACIJA

Sedam odličnih stajlinga: Espadrile nose baš svi, a kraljica Letizia ima tako dobre modne kombinacije s ovim trendi cipelama

17.08.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia uvijek je besprijekorno odjevena, a njezini stajlinzi neodoljiva su kombinacija elegancije i ležernosti. Osim odličnim haljinama, kombinezonima i suknjama, kraljica Letizia ima besprijekoran ukus i po pitanju cipela. Ovoga ljeta u njezinom ormaru vladaju espadrile koje odlično kombinira sa stajlinzima i predstavlja pravu modnu inspiraciju

I dok će za dnevna događanja visoke potpetice vrlo često zamijeniti uvijek trendi tenisicama, mokasinkama i balerinkama. No, obuća koju kraljica Španjolske, koju mnogi, s razlogom, nazivaju i kraljicom stila, ljeti vrlo često nosi su espadrile na punu petu.

Brendovi koje često odabire su Mint & Rose i Macarena, a za razliku od Kate Middleton, koja ih isto obožava nositi, kraljica Letizija ne nosi ih isključivo uz haljine, već i uz kombinezone, suknje A kroja i culotte hlače.

  • +3
Kraljica Letizia s kćerima Izvor: Profimedia / Autor: RaúL Terrel / Zuma Press / Profimedia

Ova svestrana platnena obuća s potplatom od užeta, savršena je za ljetne vrućine jer je udobna i prozračna, a osim toga modeli na punu petu izgledaju fantastično i za neke svečanije prigode. S razlogom ih mnog nazivaju obućom za sva vremena, a ako vam nedostaje inspiracije kako ih nositi, neki od nezaboravnih stajlinga kraljice Letizije mogu poslužiti kao odlična inspiracija.

  • +10
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

S ljetnom haljinom

Dok kombinira godišnji odmor i kraljevske dužnosti kraljica Letizija vrlo često poseže za pomalo romantičnim ljetnim haljina koje su pravi način da sa stilom preživite ljetne vrućine. Haljina midi duljine te visokog struka s naramenicama ukrašenim volančićima i romantičnog cvjetnog uzorka pokazala je kao odličan izbor za kombiniranje s bež espadrilama na punu petu. Vrlo jednostavan, pročišćen i prije chic stajling, složili su se mnogi.

S kombinezonom

Ormar kraljice Letizije sve je samo ne dosadan, a modni komadi koje odabire vrlo često odišu nenametljivom elegancijom. Odmičući se od tradicionalne formule kombiniranja espadrila na punu petu s haljinom, kraljica Letizija vrlo rado ih nosi uz kombinezone ukrašene printom. Jedan od boljih primjera svakako je stajling koji je pokazala prošloga ljeta tijekom posjeta Cuenci gdje je odlično kombinirala Mint & Rose espadrile s Mango kombinezonom ukrašenog cik -cak zebra printom.

S izvezenom haljinom

Odustajući od provjerenih modnih kombinacija s cvjetnim printom, kraljica Letizija prošle godine na Kanarskim otocima poigrala se s modnim uzorcima i teksturama. Tako se u kombinaciji s Macarena espadrilama našla Zarina akvamarin haljina ukrašena čipkastim vezom i bijelim točkicama. Bio je to odličan modni spoj elegancije i ležernosti koji je predstavio još jedan stajling nosiv u različitim prigodama.

Sa sakoom i hlačama

Bijele široke culotte hlače i odgovarajući sako uz bluzu na točkice odličan su odmak od tradicionalnih i strogih ženskih odijela. Šarmantan i nepretenciozan stajling upotpunjen je Mint & Rose espadrilama. Ovaj stjling je toliko dobar i efektan da ga je kraljica nosila prošle, a ponovila i ove godine uz drugačiju bluzu.

Sa suknjom A-kroja

Suknje cvjetnog kroje jedan su od neizostavnih modnih komada, a ova cvjetnog printa s potpisom Sweet Matitos vrlo je laskava za figuru te nosiva u različitim prilikama. Letizija je razigrani cvjetni print odlično 'primirila' efektnim bijelim Zarinim topom te sve zaokružila blijedo ružičastim Macarena espadrilama.

S culotte hlačama

Elegante ljetne hlače, efektan top s volanima na rukavima i espadrile – teško da može bolje od ovoga. Bijele culotte hlače visokog struka i top cvjetnog printa odlično se nadopunjuju bojom i teksturom, a teško je zamisliti koje cipele bi bolje upotpunile ovu kombinaciju od bijelih Macarena espadrila.

S haljinom cvjetnog printa

Jedan od najtradicionalnijih načina kombiniranja espadrila na punu petu je s haljinom cvjetnog printa. Jednostavna, a tako efektna zelena midi haljina posuta cvijećem i naglašenog struka brenda Maje odlično je uparena s Mint & Rose espadrilama.