potvrdila zaRA

Bijele haljine nose se svakog ljeta, a ovo su najpoželjniji modeli sezone

21.04.2022 u 09:46

Bionic
Reading

Mala crna haljina vječni je odjevni komad koji se uvijek isplati imati u ormaru, a u toplim mjesecima njezinu idealnu alternativu čine bijele verzije. Omiljeni španjolski high street brend Zara i ove sezone tradicionalno nudi pregršt modela bijelih haljina, a ako je suditi po Zari ovo su najpoželjnije

Bijele haljine tradicionalno su omiljen odabir tijekom ljetnih dana, što nimalo ne čudi jer je riječ o odjevnom komadu koji se uz nekoliko stilskih trikova lako transformira iz dnevnog u besprijekoran večernji look. Španjolska Zara jedna je od naših omiljenih adresa ljubiteljica mode kada je riječ o bijelim haljinama, a redovito nudi modele inspirirane dizajnerskim po pristupačnim cijenama.

Analizom ponude bijelih haljina iz aktualne Zarine kolekcije, ovakvih verzija ne bi trebalo nedostajati u ormaru.

Bijele haljine voluminoznih detalja

Ako je vjerovati Zarinom dizajnerskom timu, ove sezone sve se vrti oko bijelih haljina voluminoznih silueta. Bilo da je riječ o detalju volana na dekolteu, napuhanim rukavima ili porubu haljine predimenzioniranog izgleda, ove dizajnerske karakteristike malim bijelim haljinama daruju moderan i ekstravagantan karakter.

Bijele haljine heklanih detalja

S dolaskom toplijih dana takozvanom boho stilu odijevanja tradicionalno raste popularnost, a po svojim karakteristikama u njega se po svemu svrstavaju bijele haljine heklanih detalja kakvim vrvi aktualna Zarina kolekcija.

Hekladni detalji daruju romantičan dojam, a na haljinama su najčešće istaknuti diskretno.

Bijela haljina s naborima

Sofisticirani nabori ljetnim modelima haljina daruju trendovski izgled, a pritom laskaju figuri vješto prekrivajući njezine nedostatke. Bijele verzije nabranih haljina u duhu 90-ih modeli su na koje se Zarin dizajnerski tim najviše kladi ove sezone.

Bijela haljina strukturiranog izgleda

Bijele haljine ne moraju uvijek biti romantične ili zaigrane. Zara ove sezone također nudi jednostavne i elegantne modele koje karakteriziraju siluete bez rukava, strukturirane tkanine i kratki mini dizajn. Rezervirani, klasičan izgled ovakvih verzija bijelih haljina čini ih elegantnim odabirom za svaku prigodu.

  • +15
Haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo