U CENTRU PAŽNJE

Bez konkurencije: Ovim je stajlingom lijepa kraljica sve članice britanske kraljevske obitelji bacila u drugi plan

19.06.2019 u 21:31

Bionic
Reading

Kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima od Nizozemske bili su počasni gosti britanske kraljice Elizabete II. na tradicionalnoj kraljevskoj utrci Royal Ascot. Na tradicionalnoj utrci konja okupila se gotovo cijela britanska kraljevska obitelj, no ni jedna dama plave krvi nije imala šanse kada se na trkalištu pojavila nizozemska kraljica, plijenivši pažnju u spektakularnom stajlingu vrijednom divljenja

U utorak se u Velikoj Britaniji održala tradicionalna kraljevska utrka Royal Ascot koja je okupila sve pripadnike britanske kraljevske obitelji, izuzev princa Harryja i Meghan Markle koja je još uvijek na porodiljnom odmoru te nije poznato kada će se vratiti izvršavanju službenih dužnosti.

Osim kraljice Elizabete II., koja je pažnju privlačila upečatljivom plavom odjevnom kombinacijom od glave do pete, ne bi li je javnost i pripadnici sedme sile bolje uočili, utrci su nazočili i princ Charles sa suprugom Camillom, princeza Anne i njezina kći Zara Tindall, princ Edward sa suprugom Sophie i djecom, princ Andrew sa kćerima Beatrice i Eugenie, princ William i Kate Middleton te brojni drugi.

  • +20
Britanska kraljevska obitelj na tradicionalnoj utrci Royal Ascot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, bez obzira na brojne pripadnice britanske kraljevske obitelji koje su dale sve od sebe da na ovom važnom događanju zablistaju punim sjajem, jedna dama plave krvi pomrsila im je račune. Kada se na čuvenom trkalištu Ascot pojavila kraljica Maxima, sve ostale članice britanske kraljevske obitelji pale su u drugi plan.

Kraljica Maxima od Nizozemske zablistala je na utrci Royal Ascot u prekrasnoj bež odjevnoj kombinaciji - lepršavoj midi haljini dugih prozirnih rukava s potpisom belgijskog dizajnera Maisona Natana, poznatog po ženstvenim i nosivim kreacijama.

  • +12
Kralj Willem-Alexander i kraljica Maxima od Nizozemske na kraljevskoj utrci Royal Ascot Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling je najbolje odjevena kraljica, kako joj mediji često tepaju, upotpunila bež salonkama od brušene kože s potpisom Gianvita Rossija, statement nakitom i predimenzioniranim šeširom s 3D cvjetovima koji je posebno za kraljicu izradila nizozemska dizajnerica Berry Rutjes.

Samo dan ranije, kraljica Maxima je zajedno sa suprugom, kraljem Willemom-Alexanderom prisustvovala jednoj od najstarijih kraljevskih svečanosti - Order of the Garter, odnosno dodjeli Ordena podvezice u Windsoru.