TAJNA LJEPOTE

Bez kojih beauty proizvoda ne može Jennifer Aniston

08.03.2015 u 19:17

Bionic
Reading

Slavna glumica Jennifer Aniston otkrila je bez kojih kozmetičkih preparata ne može

Kao i većina pripadnica ljepšeg spola, slavna glumica ne može odoljeti beauty proizvodima, a u razgovoru za američki časopis InStyle otkrila je šest najdražih.

Pjena za kosu
Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse
'Ovaj proizvod je pravo čudo! Mi koje imamo ravnu kosu znamo da nakon što napravimo kovrče, nakon sat vremena kosa sa sama izravna. No ovaj proizvod definira kovrče i ne dopušta im da se isprave', kaže Aniston.

Rumenilo
Chanel Le Blush Creme In Intonation
'Pigment u ovom rumenilu je tako bogat, a boja zaista traje jako dugo. Osim toga, budimo realni, to je Chanel', otkriva glumica omiljeno rumenilo koje uvijek ima uz sebe.

Pasta za kosuLiving Proof Amp2 Instant Texture Volumizer
'To mi je daleko najdraža pasta za kosu, a nedavno sam otkrila da mi je nestala iz ladice. Onda sam shvatila da ju je Justin (Theroux) odnio sa sobom u New York jer se i njemu sviđa', otkrila je glumica zbog čega joj kosa uvijek izgleda besprijekorno.

Lak za nokteChanel Le Vernis Nail Colour in Vamp
'Nije previše crn, a opet ne podsjeća previše na boju crnog vina. Radi se o prekrasnoj kombinaciji tih dviju boja', kaže Aniston.

Puder za liceBare Minerals Bareskin Pure Brightening Serum Foundation
'Ne znam što je to u ovom puderu da je tako dobar. Iako mu je tekstura super lagana, svejedno sjajno prekriva sve nepravilnosti na licu', kaže glumica.

Krema za liceAveeno Positively Radiant Daily Moisturizer SPF 15
'Ovu kremu koristim već godinama i nikad me nije razočarala. Sjajno hidratizirana kožu, a volim i to što nema jak miris', otkrila je Aniston.