PROMAŠENI GLAMUR ZA GRAMMY

Beyonce utegnula grudi, Fergie zavodila golim leđima

01.02.2010 u 10:27

Bionic
Reading

Jedna od najvažnijih noći na godišnjem glazbenom kalendaru, dodjela nagrada Grammy u Los Angelesu, nije mogla proći bez glamura na crvenom tepihu. Bilo je tu dobrih i seksi, ali i promašenih haljina, uz pokoju bizarnu…

Borba s Beyonceinom haljinom

Glazbenice s A-liste, koju su na crvenom tepihu predvodile Beyonce, Rihanna, Lady GaGa, Pink i Katy Perry, ostavile su dojam – iako ne sve dobar.

Lady GaGa
, koja je performansom uz megahit 'Poker Face' otvorila događanje, nosila je ljubičastu haljinu koja je izgledala kao da je spajaju Saturnovi prstenovi. Potpisnik bizarne haljine s drugog planeta je Armani Prive. Osim ogromnih platforma cipelica optočenih kristalićima, nosila je i bizarni modni dodatak u ruci – bodljikavu zvijezdu.

Svježe zaručena Katy Perry odlučila se za dugu usku haljinu boje kože s printom metalik zlatnih cvjetova i točkica. Haljina, koju potpisuje Zac Posen, otkrivala je leđa, a torbicu koju je nosila osmislila je Judith Leiber.

Britney Spears

Ove godine je svojom pojavom pomalo razočarala višestruko nagrađena Beyonce – njezina duga haljina u boji kože, na zip zatvarač koji se rastvara ispod grudi kroteći njezine zamamne gornje atribute, i nije bila najsretniji izbor. Dizajner Stephane Rolland kao da nije računao da bi se u njegovoj preuskoj kreaciji osoba trebala i kretati - dužina haljine bila je krajnje nespretna pa su za Beyonce hodali dečki koji su joj pomagali da hoda.

Pink je bila u zanimljivoj sivo-crnoj haljini čiji joj je kroj davao izgled morske sirene.

Rihanna
je izgledala mladenački elegantno u haljini Elie Saab i štiklama. Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Vrlo neobična slika i prilika definitivno je bila Britney Spears u crnoj Dolce & Gabbana čipkastoj haljini.