UŽIVA NA ODMORU

Beyonce pokazala savršene obline u badiću

11.01.2013 u 14:32

Bionic
Reading

Jay-Z i Beyonce trenutno uživaju na odmoru na Bahamima, a s vremena na vrijeme se i na društvenim mrežama pohvale time koliko im je lijepo. Ovoga puta Beyonce je pokazala svoj zamaman izgled u badiću

Nakon što je Jay-Z s obožavateljima podijelio fotografiju njihove kćeri, malene Blue Ivy, kako se igra, sada je i Beyonce na svom profilu na društvenoj mreži Tumblr objavila fotografiju na kojoj ona i kći uživaju na plaži.

Tijekom odmora na Bahamima obitelj zbilja uživa, a Beyonce je malenu Blue Ivy povela i do mora, što Jay-Z nije propustio zabilježiti. Odjevena u šareni bikini, Beyonce je čvrsto držala za ruku Ivy uz sam rub plićaka, a iza njih se naziralo tirkizno more.

Godinu dana nakon rođenja svog prvog djeteta Beyonce izgleda bolje no ikada, a svakom prilikom ne propušta naglasiti svoje zamamne obline. Nedavno je tako osvanula na naslovnici magazina GQ odjevena u gaćice i kratku majicu ispod koje su joj se nazirale grudi, pokazavši savršenu figuru. A da su Beyonceine obline i besprijekorna figura doista stvarne, a ne čin Photoshopa, dokazuje i ova fotografije s plaže na kojoj Beyonce izgleda sjajno u badiću.