BLAGOSLOVI MAJČINSTVA

Beyonce otkrila da je dobila 30 kilograma tijekom trudnoće

16.02.2013 u 12:20

Bionic
Reading

Lijepa pjevačica Beyonce otkrila je u HBO-ovu dokumentarcu da je tijekom trudnoće dobila 30 kilograma. Također je pričala o nekim dramatičnim događajima u svom životu

Slavna izvođačica Beyonce u HBO-ovu dokumentarcu 'Life is but a dream' javnosti je otkrila mnogo detalja iz svog osobnog života – od toga da je dobila 30 kilograma dok je nosila Blue Ivy do tužne priče o pobačaju koji je imala. Pjevačica i njen suprug Jay-Z ne mogu biti sretniji što su dobili prekrasnu kćer koja je 7. siječnja proslavila prvi rođendan.

Dokumentarac u koracima pokazuje Beyonceinu trudnoću, uključujući i ultrazvuk djeteta te snimku gole pjevačice prije samog rađanja.

Beyonce je s Oprah u emisiji 'Next chapter' (Sljedeće poglavlje) razgovarala o svom spontanom pobačaju. Priznala je da joj je taj događaj bio jedan od najtežih trenutaka u životu.


'Moj život je putovanje. Na kraju, kad znate tko ste i s tim ste zadovoljni, postajete neovisni', rekla je Beyonce.

Lijepa pjevačica također je priznala da je dok je nosila Blue Ivy dobila 30 kilograma. Također je otkrila da joj je bio šok pripremati se za pozornicu samo tri mjeseca nakon rođenja Blue Ivy.

Beyonce i Jay-Z vjenčali su se 2008, no nisu do sada često pričali o svojim osobnim životima pred kamerama.