ŠTIKLE ZABODENE U ZEMLJU

Besprijekorno dotjerana Melania Trump s lopatom u ruci prionula na sadnju

28.08.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Nakon službenog posjeta Ohiou, u sklopu kojega su posjetili dječju bolnicu, predsjednički par Trump u Bijeloj kući početkom tjedna dočekao je kenijskog predsjednika i prvu damu Uhura i Margaret Kenyattu

U ulozi domaćice u Bijeloj kući, prva dama Amerike Melania Trump plijenila je pažnju u pastelnom roza izdanju. Uski ružičasti top s omiljenim stiletto cipelama Christiana Louboutina u identičnoj nijansi atraktivna Slovenka nosila je uz raskošnu žutu suknju od brokata.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Spomenuti model A-kroja, ukrašen upečatljivim cvjetnim uzorkom i tankim remenom, djelo je modne kuće Valentino, a svijetu je predstavljen u sklopu proljetne kolekcije ovog slavnog talijanskog brenda.

Melanijin odabir specifične palete boja brojni su protumačili kao odu ljetu, dok se sezona približava svojim posljednjim danima, ali i činom dobre volje prema predstavnicima zemlje čije je ljude njezin suprug Donald Trump uspio uvrijediti.

I dok je atraktivna Slovenka dominirala u pastelnoružičastom izdanju, prva dama Kenije Margaret Kenyatta nosila je bijelu haljinu koju je kombinirala s pelerinom ukrašenom tradicionalnim afričkim uzorkom.

Nešto kasnije tog dana, na opće čuđenje javnosti, Melania je u istom izdanju u vrtu Bijele kuće posadila predsjedničko stablo u društvu Mary Jean Eisenhower, unuke predsjednika Dwighta D. Eisenhowera, i Richarda Emoryja Gatchella Jr., predstavnika pete generacije unučadi predsjednika Jamesa Monroea.

Zajedničkim snagama posadili su sadnicu dobivenu iz Eisenhowerova stabla hrasta smještenog uz istočno krilo Bijele kuće, a mnogima je zapelo za oko Melanijino mučenje s balansiranjem na zemlji u vrtoglavo visokim potpeticama koje su se u navedenoj prigodi pokazale itekako neprikladnim odabirom.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN