OTAC JE LUCA RISSO

Berlusconijeva Ruby rodila kćer

20.12.2011 u 12:24

Bionic
Reading

Karima El Mahroug bila je maloljetna kad je sudjelovala na zabavama bivšeg talijanskog premijera

Karima El Mahroug, zvana Ruby Rubacuori, postala je majka. Ruby, mlada marokanska djevojka koja je kao maloljetnica sudjelovala na zabavama bivšeg premijera Silvija Berlusconija, rodila je kćer Sofiju Aidu u sedam sati ujutro u bolnici Villa Scassi u Genovi. Otac djevojčice, koja ima tri kilograma i 560 grama, je Luca Risso (41) iz Genove. Risso je izjavio da su majka i kći dobro te da je neopisivo sretan.

Djevojčino ime postalo je poznato prije godinu dana, kada je otkriveno da je, nakon što ju je policija uhitila zbog krađe, za njezino puštanje iz pritvora intervenirao tadašnji premijer Silvio Berlusconi. Pokrenuta je istraga koja je utvrdila da je Ruby bila na zabavama u Berlusconijevoj vili u Arcoreu, pokraj Milana, dok je još bila maloljetna djevojka. Berlusconi je izjavljivao da je intervenirao u policiji jer je Ruby nećakinja bivšeg egipatskog predsjednika Mubaraka.

Tužitelji u Milanu podnijeli su optužnicu protiv Berlusconija kojom ga osuđuju za maloljetničku prostituciju. Berlusconi je više puta dao novac mladoj Ruby. U postupku protiv Berlusconija svjedočit će i 33 djevojke koje su bile na zabavama. No i u Genovi je tužitelj Luca Scorza Azzarà pokrenuo istragu optužujući Lucu Rissa da je u noćnim klubovima organizirao erotski performans u kojem je Ruby sudjelovala simulirajući seksualni odnos, a još je bila maloljetna.