BEZ DEČKA PATA

Berlusconijeva kći Barbara uplovila u Zadar

23.08.2011 u 17:12

Bionic
Reading

U zadarsku marinu jedna do druge usidrile su se 46-metarska jahta Blue One modnog dizajnera Valentina te nešto manja jahta Besama kojom su u Zadar uplovile Barbara i Marina Berlusconi, kćeri talijanskog premijera Silvija Berlusconija

Naš akvatorij za modnog genija iz Italije nije nepoznanica jer već godinama krstari našom obalom u društvu svog životnog partnera Giancarla Giamettija. Dobro se upoznao i s gastronomskom ponudom dalmatinskih gradova pa je Marinu Berlusconi i njezino društvo u ponedjeljak navečer odveo u riblji restoran Foša, a Barbara je ostala na jahti i obavila nekoliko telefonskih razgovora.

U društvu kćeri talijanskog premijera nije viđen i njezin dečko, nogometaš AC Milana Alexandre Pato, s kojim je krstarila Sardinijom potkraj srpnja. Javnost je za njihovu vezu doznala u veljači, kada su viđeni kako se ljube u milanskom restoranu.

Nedugo nakon toga Barbara je postala članica nadzornog odbora nogometnog kluba Milan koji je u vlasništvu njezina oca te objavila kako prekida desetogodišnju vezu s poduzetnikom Giorgiom Valaguzzaom s kojim ima dvojicu sinova, Edoarda i Alessandra. Prije veze s Barbarom Pato je devet mjeseci bio u braku s brazilskom glumicom Stephany Brito. Jahte poznatih gostiju iz Italije iz Zadra su potom isplovile prema svojim sljedećim odredištima.