HALIT ERGENC:

Bergüzar i ja spremni smo za još jedno dijete

22.08.2013 u 10:22

Bionic
Reading

Junak sapunica 'Sulejman Veličanstveni' i '1001 noć', Halit Ergenç, koji iza sebe ima cijelu hordu obožavateljica, u intervjuu otkriva da se sve teže nosi sa životom pod povećalom javnosti, da je prije glumačke karijere radio sve i svašta kako bi preživio te priznaje da su on i supruga Bergüzar spremni za još jedno dijete

Turski glumac Halit Ergenç ovoga ljeta dobio je dva tjedna godišnjeg odmora te je sa suprugom Bergüzar Korel i sinom Alijem otišao u mondeno odmaralište Çeşme, a nakon toga obitelj se uputila u Prag, piše 24sata. Par se sada priprema za povratak na posao; Bergüzar počinje snimati drugu sezonu serije 'Karadayi', a Halit četvrtu sezonu povijesne sage 'Sulejman Veličanstveni'.

Halit se barem do travnja sljedeće godine, kad bi snimanje trebalo završiti, neće smjeti riješiti guste brade koja mu je postala zaštitni znak. Iako mu brada ne smeta, teško mu pada to što zbog strogog ugovora više neće moći redovito vježbati u teretani i ići na pilates.
Gode mu pozitivne kritike i struke i obožavatelja, ali Halit se, priznaje, sve teže nosi sa životom pod povećalom javnosti, posebice s paparazzima koji su počeli pratiti i njegovog sina. 'Žao mi je što tako predivan dječak mora odrastati uz slavne roditelje. Nemamo mira. Svaki intimni obiteljski trenutak prekidaju nam bljeskalice fotoaparata', priznao je Halit jednom prilikom.

Slavni glumac priznaje da su on i supruga Bergüzar Korel spremni za još jedno dijete. 'Ali nas je već nekoliko puta pitao kad će dobiti brata ili sestru. Bergüzar i ja želimo imati veliku obitelj, ali druga beba će ipak morati pričekati dok oboje ne završimo aktualne projekte', kaže Halit.

Glumac ne skriva ni nježne osjećaje prema svojoj majci te kaže: 'Nikad nisam upoznao hrabriju i divniju ženu. Majka mi je životni uzor i bio bih najsretniji kad bi jednog dana moja djeca jednako govorila o meni. Smijali smo se kad su mi ponudili ulogu Sulejmana jer sam mamu uvijek zvao sultanijom svoga srca. Da nije toliko sramežljiva i skromna, možda mi je mogla biti mama i u seriji.'

Prije nego što je postao slavan glumac Halit je okušao sreću u Americi, no ondje se nije dobro snašao. 'Postao sam očajan i depresivan. Bilo mi je 30 godina i ništa mi nije išlo od ruke. Nisam se snalazio u Americi. Ondje se živi drugačije i čeznuo sam za domovinom. Pio sam da zaboravim probleme', kaže Halit.