ODLUČILA SMRŠAVJETI

Barbara Kolar: Stalno mi mjerkaju stražnjicu

24.06.2010 u 14:14

Bionic
Reading

Barbara Kolar u intervjuu za prilog Večernjeg lista priznaje kako je obilježena vagom i kilogramima te da je mediji konstantno mjerkaju stražnjicu gdje god da se pojavi, no odlučila je smršavjeti

Poznata voditeljica Barbara Kolar vodi sve važnije emisije na HRT-u poput Zvijezde pjevaju i Ples sa zvijezdama te radi na radio Anteni kao voditeljica jutarnjeg programa s Ivanom Vukušićem, piše kolumnu za portal zdravlje.hr te je Avonova ambasadorica, no neispunjena joj je želja vlastiti talk show.

'Jedna je od mojih najvećih profesionalnih želja imati kasnovečernji talk show poput Jaya Lena, a druga voditi Eurosong', govori ta  diplomirana veterinarka dodajući da je te želje opsjedaju godinama… Mislim da sam do 50. sposobna to raditi', otkriva Barbara te dodaje da televiziju sve više preplavljuju mlade zgodne djevojke.

'Za televiziju je važna ugodna vanjština, a karizma je jako bitna. To potvrđuje Oprah Winfrey koja svako toliko ima stotinu kilograma, i Jay Leno, koji je prilično groteskan', kaže Barbara i priznaje da i njoj mediji konstantno spočitavaju višak kilograma.

'Čini mi se da javne osobe etiketiraju. Tako sam ja obilježena vagom i centimetrom. Gdje god se pojavim, mjerkaju me, je l' mi narasla stražnjica ili nije', govori voditeljica.

'Kažu da s godinama moraš odlučiti je l' guzica ili faca. Ne možeš imati i jedno i drugo. Ja sam odlučila provjeriti i vidjeti hoće li mi se faca promijeniti uz smanjenje kilograma', iskrena je Barbara.