FASHION GURU

Barbara bi trebala prestati gubiti kile

11.12.2013 u 10:29

  • +4

Fashion Guru

Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Bionic
Reading

'Nakon što je svestrana Zrinka Cvitešić otpjevala, odsvirala i zabavila goste u HNK-u, brže-bolje svukla je izvrsnu bež haljinu i nabacila totalno nepotrebnu crnu', započeo je svoj ovotjedni modni komentar Fashion Guru

Đurđa Tedeschi jedna je od najbolje odjevenih osoba u Hrvatskoj, tvrdi Fashion Guru, a Maja Tedeschi, prva dama Atlantic grupe, 'i dalje njeguje jedan umjeren, pomalo nevin stil, ovaj put pomalo svećenički'.

U prošlom tjednu za oko mu je zapela i Martina Vrbos, koja 'sva sreća da nosi dobru i čvrstu sintetiku, a i pametno je da se zaogrnula, makar joj taj sako nikako ne paše', rječit je Feshi.

'Mami Severini suđenje nije nimalo lako, kao ni nikome drugome, ali ona uz nepotrebnu borbu vrlo elegantno promovira i novu odjeću', usudio se primijetiti.

Barbari Kolar je pak poručio: 'Mora se priznati da sjajno izgleda, ali neka sada stane sa skidanjem kila.'

Lana Pavić ga je iznenadila: 'Da mi je prije nekoliko godina rekao da ću je hvaliti, rekao bih mu daj ne benavi, nego popije još koju pa onda razmisli.'

Na Jeleni Glišić pak sve izgleda kao da će se raspuknuti, a zašto, prosudite sami, i ne zaboravite glasovati tko je glam, a tko blam.