MODNA INSPIRACIJA

Balerinkama ne prestaje rasti popularnost, a evo kako ih nose slavne trendseterice

09.02.2024 u 20:51

Bionic
Reading

Iako smo još uvijek dovoljno udaljeni od toplih mjeseci, sa sigurnošću se može tvrditi da će ih i ove godine obilježiti balerinke. Nekoć omražena obuća uvjerljivo dominira policama trgovina, koliko i stajlinzima slavnih trendseterica

Bilo da imaju malu potpeticu, jedan ili dva remenčića po uzoru na Mary Jane cipele ili su izrađene od mrežastih materijala, evo kako ih uklopiti u stajlinge po uzoru na slavne trendesterice.

  • +15
Balerinke koje se nose sezonama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Hailey Bieber

Američka 'it' djevojka potvrdila je povratak balerinki na ulicama New Yorka, s njihovom klasičnom verzijom u crnoj boji naglasivši kombinaciju pletenog pulovera s V izrezom, mikrosuknje i maxi vunenog kaputa bordo crvene boje.

Kendall Jenner

Poput bliske prijateljice Hailey, zovu balerinki odazvala se i Kendall Jenner. Poznata reality zvijezda stajlingom u prohladnom Aspenu dokazala je da klasične balerinke savršeno pristaju i dlakavom kaputu, u duhu popularne estetike 'mafijaške žene'.

Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jeanne Damas

Kako chic Francuskinje nose balerinke? Uz traperice i kožni kaput poput ikone stila i osnivačice modnog brenda Rouje, Jeanne Damas.

Elsa Hosk

Uparene s omiljenom haljinom iz 90-ih, balerinkama vrtoglavo raste modni kvocijent. Dokazala je to švedska ljepotica Elsa Hosk odlučivši se za jedan od najpopularnijih modela balerinki - mrežaste ljepotice s potpisom brenda Alaïa.

Alexa Chung

Britanska ikona stila velika je pristalica trenda balerinki što je dokazala i ovim stajlingom, vješto razbivši all-black kombinaciju s parom balerinki upečatljive zelene boje.

Katie Holmes

Cvjetni uzorak sinonim je za proljetnu sezonu, a u novoj istaknite ga poput kraljice njujorške street style scene - u formi haljine i s balerinkama u nježnoj, pastelnoj nijansi.