PRIVLAČI POGLEDE

Bajkovita haljina: Slavna ljepotica oličenje je moderne princeze

07.08.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Bivša teen zvijezda Vanessa Hudgens za razliku od mnogih svojih kolegica odlično se snalazi u nemirnim showbizz vodama pa nije nestala iz Hollywooda

Lijepa glumica i pjevačica koja se proslavila kao djevojčica u velikom tinejdžerskom hitu 'High School Musical', pojavila se na premijeri svog novog filma 'Dog Days'.

Redatelj ove obiteljske komedije je Ken Marino, a filmu se pojavljuju i dvije velike zvijezde: zvijezda 'Vampirskih dnevnika' Nina Dobrev i Eva Longoria koja je TV gledateljima poznata po ulozi u hvaljenoj seriji 'Kućanice'.

  • +5
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim svojim talentom, Vanessa pozornost plijeni istančanim smislom za modu. Godinama njeguje lepršavi boho stil odijevanja i redovito se nalazi na ljestvicama najbolje odjevenih glumica.

Simpatična 29-godišnja brineta koja gradi uspješnu karijeru u Hollywoodu, oduševila je prekrasnom haljinom bez naramenica u nježnoj nijansi ružičaste ukrašenoj cvjetićima od tila.

  • +5
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vanessa je ovaj romantični stajling u kojem je izgledala kao suvremena princeza zaokružila trendi bob frizurom i nježnim make upom koji je dodatno naglasio lijepe crte lica zgodne Amerikanke.

  • +9
Vanessa Hudgens Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slatkoj Vanessi na ovom se događanju pridružio i dugogodišnji dečko, također glumac Austin Butler.

Inače, simpatičnu ćemo glumicu vidjeti i u romantičnoj komediji 'Second Act' u društvu Jennifer Lopez.