SEAFOLLY

Badići u kojima ćete izgledati vatreno

10.05.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Želite spremno dočekati ljeto i imati kupaći u kojem ćete se osjećati izazovno i seksi. Nova linija kupaćih kostima SEafolly donosi zanimljiva rješenja

Zvjezdani kupaći kostimi marke Seafolly postali su hit i jedan od najpoznatijih brendova u svijetu, otkako su se 1975. pojavili na australskim plažama.

Ove sezone popularni badići nude nove i inovativne linije u veselim bojama.
Ljetni odmor i bijeg na plažu vrijeme je za opuštanje i uživanje u društvu prijatelja, obitelji ili vrijeme koje ćete posvetiti sebi. Seafolly vjeruje kako život treba proživjeti.

Kostimi Seafolly poznati su i kao australski 'zvjezdani badići', čiji su stil i kvalitetu prepoznale brojne svjetske zvijezde. Tako Naomi Campbell, Kate Moss, Elle Macpherson, Kim Kardashian i mnoge druge zvijezde po svjetskim plažama nose upravo Seafolly.

Ljeto je pred vratima, sezona odmora samo što nije počela, stoga ako još niste kupili badić kojim ćete zablistati na plaži, krajnje je vrijeme da to učinite sada.

Seafolly vam u novoj kolekciji nudi obilje raznih modela, boja, uzoraka, koji se mogu kombinirati pa svatko može pronaći savršeni komad za sebe i svoj modni stil.