UOČI PROSLAVE ROĐENDANA

Ava digla haljinu i pokazala farmerima grudi

20.05.2010 u 15:36

Bionic
Reading

Vino i gitare učinili su svoje na rođendanskoj zabavi koju su farmeri priredili Avi i Eliju, tako da je slavljenica u ekstazi pokazala svoje poprsje Ivi, Eliju, Josipu i Kikiju

Farmeri su dan uoči Avina rođendana priredili zabavu iznenađenja za nju i Elija, koji će uskoro proslaviti 58. rođendan. Obiteljska mezimica Ava bila je ushićena toliko pažnjom te je utrčala u kuću vrišteći i skačući do iznemoglosti, dok su farmeri, predvođeni Ivom na gitari, pjevali 'Sretan ti rođendan'. Krenulo je čestitanje slavljenicima, no Stjepan je mirno sjedio za stolom i jeo sir i vrhnje, s čuđenjem promatrajući prizor koji se odvijao pred njim. Ava se veselila i skakutala po blagovaonici poput malog djeteta te je najednom rekla: 'Vraćam se za minutu' i izašla iz kuće.

Ubrzo se vratila, pjevajući 'Sretan ti rođendan', odjevena u malu crnu haljinu, tijesno pripijenu uz tijelo. Farmeri su zatim prionuli na jelo - pršut, kruh i tortu, a sve su obilato zalijevali vinom. U jednom trenutku Kiki je zasvirao evergreen Srebrnih krila 'Zakuni se ljubavi? i Ava se našla na klupi, bodreći Elija da počne plesati, no on je nije poslušao. Nakon toga Ava je prešla s druge strane stola i priredila Ivi, Kikiju, Josipu i Eliju mali striptiz. U žaru pjesme, Ava je dva puta kratko pokazala svoje poprsje farmerima. Prvi je to primijetio Kiki. 'To! To! Je** te led!' ushićeno je i s nevjericom u glasu vikao Kiki, a Elio je počeo pljeskati. Ivo je gledao u Avu iz žablje perspektive, ne mogavši sakriti iznenađenje onim što vidi.

'Brzina, brzina, brzina je to bila!' žalio se Elio na kratkoću striptiza. Ava se samo smijala te je počela pjevati. 'Idemo, obeća si mi pismu!' viknula je Ava Josipu. Kako Josip nije reagirao, Ava se potužila Eliju: 'Ma, Josip ti mene odje**** samo tako!' Elio joj je mirno rekao ono što su već svi farmeri primijetili: 'Slušaj, prenaporna si. Nemoj ga napadati. Moraš biti malo smirenija.' Josip je inače izbjegavao Avu cijele večeri, koja ga je uporno htjela zagrliti i maziti se s njim.

No budući da on nije pristao na to, Ava se naljutila te mu rekla: 'Očekivala sam od tebe zagrljaj. Sve si mi lagao!' Josipovo ignoriranje da joj ispuni glazbenu želju dodatno ju je naljutilo, tako da je nakon Elijeve kritike poput malog djeteta pokunjeno gledala u stol, odbijajući plesati i pjevati.