POMIRENJE NA VIDIKU

Ashton u suzama, Demi će mu ipak oprostiti?

27.05.2012 u 16:37

Bionic
Reading

Premda je Demi Moore još u studenom najavila da će pokrenuti sudski postupak i službeno se razvesti od Ashtona Kutchera, to nikad nije realizirano. Na svu sreću, mogli bismo dodati, jer ako je suditi prema njihovom zadnjem susretu, još bi se mogli i pomiriti

Američki i britanski mediji bruje o tome kako bi 49-godišnja glumica mogla oprostiti svom mlađahnom mužu nevjeru zbog koje im se prvenstveno odnos i narušio. Sunday Mirror piše da su još zaljubljeni što se moglo lako primijetiti pri njihovom zadnjem susretu.

Naime, susreli su se na rođendanu zajedničkog prijatelja, kabalističkog rabina Yehude Berga, koji im je i vodio vjenčanje 2005. Kad su se ugledali, prvo su stajali zagrljeni minutu. 'Oni su još uvijek zaljubljeni i mogli bi se pomiriti, razvod sada nije opcija', rekao je jedan od svjedoka britanskom tabloidu.

Za vrijeme večere Ashton je održao emotivan govor za prijatelja u kojem je spomenuo kako je 'prethodne godine napravio neoprostive greške' nakon čega se slomio i rasplakao. Demi je, navodno, samo u šoku promatrala. U toku večeri kasnije su pričali i oboje iskazivali nježnosti jedno prema drugome.

No glasine možda i nisu krive budući da je Demi na Twitteru već nekoliko puta napisala znakovite pouke poput: 'Svi radimo greške. Ne dozvolite da to bude razlog da odustanete od nekoga.' Ili: 'Ponekad morate voljeti ljude s distance i dati im prostora da srede misli.'