Jutarnje umivanje – prirodno i nježno

APIVITA pjenica za lice s lavandom i maslinom za svaki tip kože učinit će vašu kožu zdravom

22.01.2021 u 16:08

Bionic
Reading

Temelj zdrave kože je čista koža! To je moto kojeg se sve djevojke, žene, ali i muškarci moraju pridržavati kako bi imali lijepu i blistavu kožu, bez neželjenih akni i mitesera, flekica te sebuma

No, ulažete li dovoljno truda u prvi i najvažniji korak u skincare rutini? Kako biste što brže bili gotovi, ali temeljito očistili kožu te pripremili za daljnje korake, APIVITA pjena za umivanje lica i područja oko očiju s maslinom i lavandom proizvod je koji će sve to učiniti.

APIVITA, prirodna grčka kozmetika, poznata je po visokom udjelu prirodnih sastojaka u svojim proizvodima pa tako u najpoznatijem APIVITA čistaču za lice možete pronaći 93% prirodnih sastojaka koji je namijenjen za svaki tip kože.

Ovaj proizvod je namijenjen i za najosjetljiviju kožu jer blaga sredstva za čišćenje i prirodna sapunska baza koja se koristi umjesto sapuna učinkovito liste kožu lica i područje oko očiju bez izazivanja iritacija i dehidriranja kože. Maslina, lavanda i pantenol, koji sudjeluje u regenerativnim procesima metabolizma u kožu umiruju kožu lica te je ostavljaju svježom i čistom. Kako je gotovo svaki proizvod obogaćen propolisom, tako ga i pjenica sadrži jer on osigurava blago antiseptičko djelovanje i antioksidacijsku zaštitu te je idealan za masnu i mješovitu kožu jer sužava pore i uklanja višak sebuma.

S obzirom na to kako sastojci u najpopularnijem APIVITA čistaču čine sve kako biste imali najzdraviju i najljepšu kožu, imajte na umu i jednu stvar pri čišćenju kože u kojoj mnogi griješe. Naime, mnogi se umivaju s vrućom vodom što je potpuno pogrešno jer se na taj način isušuje koža. Tako da, nakon što ste se umili mlakom vodom, pjenicu s maslinom i lavandom nanesite na lice, vrat i dekolte, nježno umasirajte u kožu te temeljito isperite također mlakom vodom, a lice zatim osušite mekim ručnikom.

Pjenu za umivanje lica i područja oko očiju s maslinom i lavandom pronađite na www.delmerion.hr, u APIVITA storeovima u Zagrebu, Gundulićeva 9 te Splitu, Narodni trg 1, u bolje opskrbljenim ljekarnama te Muller dućanima.