ŠOLA ZALJUBLJENA DO BOLA

Antoniju srce vuče u Makedoniju

03.10.2010 u 08:00

Bionic
Reading

U životu zagrebačke kantautorice sve je novo: boja kose, frizura i sjaj u očima dok je šetala modnom pistom, odjevena kao raskošna mladenka, na Danima vjenčanja. Tako je svima dala do znanja da bi uskoro mogla ozakoniti svoju novu vezu i postati – Makedonka

Antonija je blistala na Danima vjenčanja

'Jako smo sretni, pa se nadam da će biti nešto od toga, ali još je sve svježe, pa ne bih više o tome, da ne ureknem', rekla je za tportal.hr Antonija Šola, zaljubljeno se smješkajući. Podsjetimo, prije mjesec dana, samo dva tjedna nakon prekida četverogodišnje veze s pravnikom Lukom Čičinom-Šainom, utjehu je našla u makedonskom poduzetniku Aleksandru Ružini. Otada su nerazdvojni.

'Mnogo mi pomaže u poslu jer radim na novom albumu, prepjevu svojih hitova na makedonski, koji bi trebao izići polovinom studenog, a odmah zatim i album za djecu. Srce me vuče u Makedoniju, pa ću živjeti na relaciji svog Zagreba i njegova Skoplja', kaže Antonija.

U Hrvatskoj prije toga još završava tekstove za nove albume Danijele Martinović i Petra Dragojevića. Ali, kako je trenutno i sama ludo zaljubljena, najviše se identificira s naslovnom pjesmom novog albuma tamburaškog sastava Gazde.

'Autorica sam većine tekstova na njihovu albumu 'Milijun poljubaca' i istoimene pjesme. Uskoro kreće i nagradna igra u kojoj će par koji zajedno najbolje otpjeva tu skladbu dobiti nagradu iznenađenja, nešto veoma romantično', tajnovito je završila Antonija Šola.