INSPIRATIVNA PRIČA

Voditeljica velikog srca: Antonija Blaće pomaže poljoprivrednim gospodarstvenicima

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Omiljena televizijska voditeljica i producentica unatoč teškim i turobnim vremenima ne gubi optimizam i svakodnevno diže moral onima koji je vjerno prate na Instagramu. U svojim najnovijiim objavama odlučila je pružiti ruku onima koji se bave OPG-om (obiteljsko poljoprivrednim gospodarstvom). Za tportal je ispričala kako je krenula s ovom plemenitom akcijom

'Sad kad ne možemo nigdje, možemo do domaćih proizvoda još uvijek barem na ovaj način', pozvala je Antonija Blaće obiteljsko poljoprivredna gospodarstva kojima nudi oglašavanje na svom Instagram profilu. Do sada ih je već tagirala preko 20, a stalno joj pristižu novi iz cijele Hrvatske. Njezini pratitelji sada mogu vidjeti od kuda bez da izlaze iz kuće u svom kraju mogu naručiti voće, med i pčelinje proizvode, gljive, lješnjake, prirodne sokove i ostale domaće proizvode.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Antonija je i ranije u svojim objavama podržavala domaće proizvođače.

'Neki od nas imaju privilegiju raditi od kuće, neki na žalost nemaju poput trgovaca, svih službi koje paze na nas, ali zato upravo možemo sve to spojiti u veliko dobro - pazeći da #ostajemodoma možemo podržati male domaće proizvođače naručujući njihove proizvode. Ako sam ikome pomogla - prezadovoljna sam i presretna. Imam još dosta upita od građanina za neka područja tipa Primorsko-goransku županiju ili otoke pa pozivam OPG-ove i iz ovih krajeva da se jave', ispričala nam je.

Antonija nije propustila malo i nasmijati svoje pratitelje referirajući se na sniježno i hladno vrijeme u Zagrebu. Napravila je kolaž šaljivih fotografija na kojima je s božićnim drvcem i kuglicama te savjetuje da pokušaju mirno spavati.

tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!