PETICA IZ STILA

Antonija Blaće originalnim detaljem potencijalno dosadan stajling učinila zanimljivim

16.03.2018 u 09:55

Bionic
Reading

Antonija Blaće plijenila je izgledom na prvoj večeri Bipa Fashion.hr-a, a jedan nam je modni detalj na lijepoj voditeljici posebno zapeo za oko

Čast da otvori modni događaj sezone, Bipa Fashion.hr, pripala je modnom dvojcu I-gle čija je revija u Gliptoteci sinoć još jednom pokazala zašto ovaj modni brand već godinama drži posebno mjesto na tronu hrvatske modne scene. Poznate po tome što se ne osvrću na vladajuće modne diktate i beskompromisno slijede vlastiti stvaralački poriv, Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović predstavile su novu kolekciju koja je njihov odgovor na suvremeni modni kaos koji ocrtava globalno društveni ekonomski moment.

Otvorenje Bipa Fashion.hr-a iz prvih redova pratile su brojne poznate face, a osim osebujnog stajlinga Đurđe Tedeschi koji je i ovoga puta privukao pažnju, moramo pohvaliti i stajling RTL-ove voditeljice Antonije Blaće, koja je zaslužila peticu iz stila.

BIPA FASHION.HR

Neobični stajling Đurđe Tedeschi i ovoga je puta privukao pažnju

Pogledaj galeriju

Lijepa televizijska voditeljica i producentica, koja trenutno vodi reality show 'Big Brother', još jednom je pokazala zavidno modno znanje. Iako je Antonija za modnu manifestaciju odabrala na prvi pogled jednostavan outfit koji ni po čemu ne iskače iz mase, jedan je modni detalj sve promijenio i njezin stajling učinio zanimljivim i originalnim.

38-godišnja Šibenčanka, koja redovito pazi na zdravu ishranu i održava svoju vitku figuru pojavila se na modnoj reviji u pripijenim crnim trapericama 'skinny' kroja i crnoj majici s volanom preko kojeg je prebacila elegantan bež kaput.

Isfenirane plave kose i zaraznog osmijeha, voditeljica je cjelokupan stajling začinila efektnim modnim dodacima poput narančaste torbe, no najzanimljiviji dio stajlinga nalazio se na voditeljičinim nogama. Antonija je obične crne sandale, točnije jednu od njih, ukrasila šarenom maramom koju je zavezala oko remenčića na sandali. Sviđalo se to nekima ili ne, lijepoj voditeljici skidamo kapu za originalnost.