PILAR DE ARCE

Kožne hlače i trendi prugice brišu godine u trenu; imamo i više nego dobar dokaz

19.12.2023 u 08:13

Bionic
Reading

Pilar De Arce omiljena je španjolska 50 plus influencerica, no rado je prate zaljubljenice u modu bez obzira na dob

Markantna Španjolka može se pohvaliti skladnom figurom i uvijek nas ugodno iznenadi svojim modnim izdanjima, a rado nosi komade od kojih zrelije dame često zaziru.

Vitka brineta iz San Sebastiana već godinama vodi svoj profil na Instagramu, a on je postao popularna destinacija za brojne fashionistice bez obzira na to jesu li u 30-ima ili 50-ima.

Odvažna i spremna i za modne iskorake, Pilar dokazuje da se modni stil gradi godinama te da upečatljive modne kombinacije možemo stvarati i uz pomoć svima dostupnih brendova.

nose se godinama

Zagrepčanke nose trendi kapute, ali već sezonama ne izlaze iz jednog modela čizama

Pogledaj galeriju

Ako ste mislili da kožne hlače nisu prikladne za dame određene dobi, Pilar je uspješno razbila taj mit svojim najnovijim stajlingom, za koji je dobila samo bezbrojne pohvale.

Mladenačka bijela majica na crne pruge modni je klasik i uvijek sjajna opcija, a savršeno se sljubljuje i s kožnim hlačama za pouzdan anti-age efekt.

Look bez greške španjolska je ikona stila upotpunila chic gležnjačama, kratkim crvenim kaputićem i kožnom torbicom te svojim omiljenim modnim dodatkom - sunčanim naočalama.