NAKON ALKE VUICE

Ante Gotovac kao predsjednik: Svi će imati za Mercedes

12.11.2009 u 20:18

Bionic
Reading

Iako je Simona izjavila kako nema šanse da se njezin bivši kandidira za predsjednika, Ante je danas skupljao potpise kako bi postao predsjednički kandidat

Još jedan celebrity se odlučio kandidirati za predsjednika. Nakon Alke Vuice i Marije Štrajh ovaj put to je ostavljeni suprug Ante Gotovac, koji očito ima vremena napretek otkada se ne svađa sa Simonom.

Iako je njegova draga nedavno izjavila kako bi bilo smiješno da se Ante kandidira za predsjednika, on je to, možda baš izazvan njezinim reakcijama, odlučio učiniti te je na Trgu bana Josipa Jelačića skupljao potpise. Njegov moto je da će svatko u državi imati za Mercedes SL.

U namjeri da se smjesti u najvišu stolicu u državi ga podržava bivši punac Željko Ištvanović. Podsjetimo i da je Simona odselila od tate jer je on držao Antinu stranu te ju nagovarao da se pomiri s bivšim suprugom.

Bilo kako bilo, Antiša se ozbiljno zagrijao za utrku zvanu predsjednički izbori te samim time ubacio tračak žutila u dosadna politička prepucavanja. Možda će upravo Ante razbiti monotoniju svojim mercedesima, prsatim ljepoticama, prometnim prekršajima i konzumacijom zabranjenih sredstava.