SVE JE ODUŠEVILA

Anne Hathaway nikada nije izgledala bolje, a zna i kako nositi ovaj vrući modni trend

23.01.2023 u 09:41

Bionic
Reading

Uz kolegicu Dakotu Johnson, oskarovka Anne Hathaway obilježila je prve dane ovogodišnjeg izdanja filmskog festivala Sundance, na kojemu promovira novi filmski projekt naslova ‘Eileen’. Ulicama Park Cityja, kao i na crvenom tepihu, poznata brineta servirala je nekoliko inspirativnih lookova s vrtoglavo visokim čizmama u prvom planu

Poput lika Andy iz danas kultnog filma ‘Vrag nosi Pradu’, glumica Anne Hathaway posljednjih mjeseci živi modnu renesansu.

Posjećujući modne revije i hodajući crvenim tepihom svečanih događanja, glumica redovito puni stupce svoju modnim odabirima vrijednim pozornosti.

Baš kao na reviji modne kuće Valentino u Rimu, na kojoj je dominirala u prepoznatljivim Tan-Go platformama, glumica ni u zimskim mjesecima ne odustaje od obuće s detaljem trendovske platforma pete.

Navedeno je ovih dana potvrdila pojavom na novom izdanju filmskog festivala Sundance, serviravši nekolicinu stajlinga sa zimskom verzijom najpoželjnijih platformi na modnoj sceni.

Riječ je o čizmama Aevitas, zimskim nasljednicama istoimenih cipela koje od lansiranja 2021. godine ne prestaju intrigirati modne ovisnice.

  • +7
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

S detaljem vrtoglavo visoke potpetice, ali i vezica kakve tradicionalno krase gojzerice, ove čizme pravi su statement komad koji Hathaway nosi s neizmjernom lakoćom.

U dnevnoj varijanti predstavila ih je u kombinaciji karirane jakne shacket s potpisom brenda Celine i paru s kompletom smeđeg topa i tajica.

U večernjoj varijanti i sklopu premijere svog novog filma ‘Eileen’, isfurala ih je na dva načina.

Odabirom pufaste jakne nalik haljini, zahvaljujući korzetnom kroju, 40- godišnja glumica brojne je uspjela oduševiti, da bi ju nedugo zatim skinula I pokazala stajling u znaku zavodljive, male crne haljine. Poput efektnih čizmi, spomenuti komadi stižu s potpisom modne kuće Versace.